Έναρξη Εγγραφών Φοιτητικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το Ακαδηµαϊκό Έτος 2012-2013.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 9ο Students League, το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5×5 & 8×8.

Φοιτητές από 13 πόλεις : ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΑΤΡΑ,ΛΑΡΙΣΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, XANIA, ΛΑΜΙΑ, ΞΑΝΘΗ, ΒΟΛΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ προσφέρουν πολλές συγκινήσεις και παρουσιάζουν τις ποδοσφαιρικές τους δυνατότητες.

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ:

Ταξίδι στην Μύκονο,

Ψηφιακές Βιντεοκάμερες,

Πλούσιο Αθλητικό υλικό

 και πολλά άλλα δώρα…

Κάνε την εγγραφή σου εδώ … ( http://www.studentsleague.gr/contacts )

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ..

Πληροφορίες-εγγραφές στο www.StudentsLeague.gr και στο τηλέφωνο:

    6948 14 8884 (cu)

                                                                  6977 06 8874 (whats up)

Κάποια στοιχεία για το Φοιτητικό Πρωτάθλημα:

Για δώδεκα συναπτά έτη, διοργανώνουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες 5×5 & 8×8 στον χώρο της τριτοβάθμιας ανώτατης και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Τα τελευταία οκτώ έτη, ο θεσμός αυτός έχει αποκτήσει πανελλήνιο χαρακτήρα. Το πρωτάθλημα διεξάγεται στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Λάρισα, την Λαμία, την Ξάνθη, το Ηράκλειο, και τα Ιωάννινα. Για το ακαδημαΙκό έτος 2012-2013 (9ο Students League) στις παραπάνω πόλεις, προστέθηκαν οι Σέρρες, η Καβάλα και ο Βόλος και τα Χανιά.

Περσινή διοργάνωση: Τα προηγούμενα πρωταθλήματα 5×5 & 8×8 πραγματοποιήθηκαν με ξεχωριστή επιτυχία, όμως οι περσινές συμμετοχές ξεπέρασαν τα αναμενόμενα, με πλήθος συμμετεχόντων σπουδαστών-φοιτητών, εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων των Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι.

Το σύνολο των σπουδαστών – φοιτητών που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια του 8ου Πανελληνίου Φοιτητικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5×5 & 8×8 – 8ο Students League ήταν περίπου 2200 και για το 9ο αναμένεται να φθάσουν τους 3000 συμμετέχοντες.

Περίοδος: 26 Οκτωβρίου 2012 έως 22 Ιουνίου 2013.

 

Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι οι σπουδαστές-φοιτητές, αλλά και εκπαιδευτικοί όλων των  Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

 

Επίσης το Φοιτητικό Πρωτάθλημα 5×5 & 8×8 απευθύνεται σε όλες τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Ακαδημίες, Εκκλησιατικές Σχολές όπως και σε όλα τα Ι.Ε.Κ (δημόσια – ιδιωτικά) όπως και τις σχολές του Ο.Α.Ε.Δ. & τα Κολέγια όλων των παραπάνω πόλεων.

Φέτος για πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν και καταρτιζόμενοι από ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ.

*όπως όλοι γνωρίζουν μία φορά φοιτητής ..πάντα φοιτητής, αυτό ισχύει και για τις ομάδες που συμμετείχαν κατά το παρελθόν στο πρωτάθλημα και κατάφεραν να “πάρουν” πτυχίο, οι οποίες πλέον μπορούν να αγωνισθούν κανονικά σε ειδική κατηγορία. Το ίδιο και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Το Students League είναι μία λατρεία που μας ακολουθεί συνέχεια.. τόσο κατά την διάρκεια της φοιτητικής ζωής όσο και κατά την αποφοίτησή μας..