Φωτογραφήστε την Ελλάδα και ταξιδέψτε στις Βρυξέλλες!

To περιοδικό Travel & Leisure δημοσίευσε τη λίστα με τα “101 μέρη που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ταξιδιώτης”. Τρία μέρη της Ελλάδας θεωρήθηκαν μοναδικοί προορισμοί και συμπεριλήφθηκαν στην λίστα.

Η ιστοσελίδα Reset Greece, μια ιδέα του ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη, έχει ως στόχο την ανάδειξη και άλλων όμορφων προορισμών της Ελλάδας και για τον σκοπό αυτό ξεκίνησε έναν διαγωνισμό:

Φωτογραφήστε και ανεβάστε στην σελίδα του Reset Greece στο Facebook δικές σας φωτογραφίες με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, μέρη που εσείς θεωρείτε μοναδικά.

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία θα βραβευθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δύο λόγια για το Reset Greece

To Reset Greece είναι μια ιστοσελίδα που αναδεικνύει “ιστορίες δημιουργίας” των Ελλήνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε αρχικό στάδιο στη λογική της προβολής και της ανάδειξης των καλών πρακτικών και ενεργειών που γίνονται για την επανεκκίνηση της Ελλάδας και σε επόμενο στάδιο στην υποστήριξη συνεργιών του Ελληνισμού σε κοινωνικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό επίπεδο στη λογική της αλληλεγγύης και της συνεργασίας των Ελλήνων.

Δημιουργήθηκε από μια ιδέα του ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη και έχει την αποδοχή της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.).

Είναι μια ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί με χαμηλό κόστος, δεν επιχορηγείται από κανένα πρόγραμμα χρηματοδότησης και υποστηρίζεται εθελοντικά.

Το Reset Greece πιστεύει στις μικρές ή μεγάλες καθημερινές ανθρώπινες ιστορίες δημιουργίας και έρχεται να συγκεντρώσει και να ενδυναμώσει την προσπάθεια της επανεκκίνησης.

Φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους που μέσα από τις ιδέες, τις ικανότητες, τις πρωτοβουλίες και το έργο τους αποδεικνύουν ότι έχουν την δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα.

Με την καθημερινή δουλειά και τις πρωτοβουλίες τους παρουσιάζουν καθημερινά την Ελλάδα της δημιουργίας.

Το Reset Greece πιστεύει πως το αντίδοτο στην καταστροφολογία είναι η πράξη. Μικρές και μεγάλες ιδέες είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες.

Όροι διαγωνισμού

Η συμμετοχή είναι απλή:

1. Επισκεφθείτε τη σελίδα του Reset Greece στο Facebook.

2. Ανεβάστε φωτογραφίες με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας στην σελίδα.

3. Η φωτογραφία με τα περισσότερα “likes” κερδίζει ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες με ειδική βράβευση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα προβληθεί στα ΜΜΕ της Ελλάδας και της Ευρώπης. Καλύπτονται τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.