kissamitiko_13Η ώρα της μεγάλης Κισαμίτικης αποκριάτικης γιορτής έφτασε!!! Την Κυριακή το Καστέλλι θα φορέσει τα γιορτινά του για την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, την κορωνίδα των εκδηλώσεων του «Κισαμίτικου Καρναβαλιού 2013».


Όλα συνηγορούν και συντονίζονται σε αποκριάτικους ρυθμούς και το Κισαμίτικο Καρναβάλι ανοίγει τα φτερά του υποσχόμενο να μας προσφέρει μια πολύωρη συναρπαστική απόδραση από την σκληρή πραγματικότητα και τα καθημερινά άγχη επιβίωσης.
Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη αποκριάτικη γιορτή, που θα δώσει μια ανάλαφρη, φρέσκια και αισιόδοξη νότα και θα αγκαλιάσει όλους όσους θα βρεθούν την Κυριακή στην πόλη μας.
Η λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου θα μεταμορφωθεί σε πεδίο αυθεντικής καρναβαλικής διασκέδασης, ευρηματικών και πρωτότυπων ιδεών, καλλιτεχνικής δημιουργίας, σάτιρας και κεφιού επιφυλάσσοντας σε συμμετέχοντες και θεατές συναρπαστικές περιπέτειες και απροσδόκητες συναντήσεις με τη χαρά της ζωής. Μια ασταμάτητη γιορτή, μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να ξεδώσουν και να το ρίξουν έξω. Η συντριπτική πλειοψηφία των δράσεων βασίζεται στις δυνάμεις της πόλης που με χειροποίητα και γνήσια συστατικά θα μας προσφέρουν μια εκδήλωση από τον πολίτη για τον πολίτη, γεμάτη ζωντάνια, αμεσότητα και ουσία.

Άρματα και ομάδες
Όσον αφορά τις ομάδες και τα άρματα που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής είναι:
1) «Το πουλάκι Τσίου»(Άρμα Καρναβαλικής Επιτροπής – 1ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου)
2) «Θαλασσόκοσμος» (2ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου)
3) «Μαθητές από άλλο πλανήτη» (3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου)
4) «Gagnam Style» (1ο Γυμνάσιο Κισάμου)
5) «Ροζ Πάνθηρας» (Ομάδα «Παλούκι Λουκ»)
6) «Dancing with the Stars» (Ομάδα Ιναχωρίου)
7) «Τα πιόνια ζωντάνεψαν» (Ομάδα Ποταμίδας)
8) «Μαζορέτες» (Σχολή Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού)
9) «Φέτος κάνουμε τους Κινέζους» (Ομάδα Πλατάνου «Τα πάντα όλα»)
10) «Στην υγειά μας» (Ομάδα «Πολυτεχνίτες»)
11) «Σκοτσέζικο ντους» (Ομάδα ΟΑΕΔ)
12) «Τσιγγάνοι» (Ομάδα «Όπου γης και πατρίς»)
13) «Τα παιδιά των λουλουδιών».
Η παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα διαρκέσει περίπου 2,5 ώρες.
Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει και φέτος η Μάντυ Βαρουχάκη, ενώ για την παρέλαση θα «ντύσουν» μουσικά οι dj Γιωργος Βιολάκης και Νίκος Κατσικανδαράκης.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση πλούσιων δώρων, ενώ μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτυ σε όλα τα καταστήματα της πόλης.
Νέοι Ορίζοντες