Μόνος του παλεύει ο Δέλλας να κρατήσει την ΑΕΚ ζωντανή

dellasΑν μπορεί να υπάρξει έστω και ένα θετικό πράγμα στην ΑΕΚ, αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του Τραϊανού Δέλλα που προσπαθεί ολομόναχος να κρατήσει ζωντανή την ιστορία του συλλόγου. Το ότι η διοίκηση της ΑΕΚ είναι απούσα τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένο.

Στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή, θα περίμενε κανείς να γίνονταν έστω για τα μάτια του κόσμου μία προσπάθεια από αυτή να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. Ακόμα και τώρα όμως, οι ανύπαρκτοι μέτοχοι και τα άτομα που βρίσκονται στη διοίκηση σφυράνε αδιάφορα και ο μόνος που παλεύει τις τελευταίες δύο ημέρες για να παραμείνει στη ζωή η ΑΕΚ είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ο άνθρωπος που ήταν μόνος του στις διαβουλεύσεις με τον Τριτσώνη και ο μόνος που βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά την τραγωδία του ΟΑΚΑ βρίσκεται συνεχόμενα σε επαφές με τους αρμόδιους τόσο για τη δικαίωση της ομάδας, όσο και για να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές για παν ενδεχόμενο
. Έτσι ο «Κολοσσός» είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιάννη Μώραλη ζητώντας ισονομία και να παίξει η ομάδα  για τη σωτηρία της εντός αγωνιστικών χώρων και να μην υποβιβαστεί στα χαρτιά. Από την πλευρά του, ο νομικός της ομάδας, Χάρης Γρηγορίου ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας για την Πέμπτη όπου ο σύμμαχος της Ένωσης είναι η έκθεση της αστυνομίας που υποστήριζε ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά. Κατά τα άλλα ο Δέλλας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προσπαθώντας να τους κρατήσει ήρεμους από την τρομοκρατία που έζησαν στο ΟΑΚΑ που έτρεχαν ίσως και για τη ζωή τους. Οι προπονήσεις της ομάδας εκτός απροόπτου αναμένεται να συνεχιστούν αύριο με την ελπίδα να υπάρξει δικαίωση για την ομάδα και να αγωνιστεί με ελπίδες παραμονής στην τελευταία αγωνιστική με τον Ατρόμητο. Όποια και αν είναι η κατάληξη της υπόθεσης και της ομάδας, από τους ελάχιστους ανθρώπους που θα έχουν το δικαίωμα να περπατάνε με ψηλά το κεφάλι γνωρίζοντας πως δεν παράτησαν λεπτό την Ένωση, θα είναι σίγουρα ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος, όπως έκανε και σαν ποδοσφαιριστής, κρατάει καθαρό το μέτωπό του και δείχνει πως είναι ηγέτης από οποιοδήποτε πόστο.

onsports.gr