Εργοτέλης: Όλα για όλα στην «μάχη» με τον Ολυμπιακό Βόλου

ergo__mainΑπό τα κρισιμότερα παιχνίδια θεωρείται αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου το απόγευμα της Μ. Δευτέρας (29/4, 4.30μ.μ.) για τον Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα με Επανομή και Γιαννιτσά βρέθηκαν στην δεύτερη προνομιούχο θέση στην οποία και θέλουν να κρατηθούν. Έτσι λοιπόν το μόνο αποτέλεσμα που βλέπουν κόντρα στην ομάδα του Βόλου είναι η νίκη με την οποία θα διατηρηθούν στις υψηλές προπονιούχες θέσεις  έχοντας κάνει ένα τεράστιο βήμα για την επιστροφή στην Super League.
Οι παίκτες του Εργοτέλη γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολο έργο έχουν κόντρα σε μια ομάδα που κυνηγά τον ίδιο στόχο. Έχουν συνειδητοποίηση την κρισιμότητα του αγώνα και προετοιμάζονται με το καλύτερο τρόπο για την σημαντική αυτή αναμέτρηση στην οποία μάλιστα έχουν κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό τους και να βοηθήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους σήμερα με τους  Χαντί, Πλουσής, Ουέλιγκτον και Καβουσάκης να μένουν εκτός αποστολής καθώς είναι τραυματίες.
Αντίθετα επιστρέφουν Ρομάνο, Μπουχαλάκης και Σαρρής που στο ματς με τα Γιαννιτσα εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους.
Οσον αφορά την 20μελή αποστολή που επέλεξε το τεχνικό δίδυμο του Εργοτέλη Πλεσίτης Λαμπράκης μετά την τελευταία προπόνηση, αποτελούν οι: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Κοτσώνης, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Γεωργίου, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Λεονάρντο, Ρέντζας, Ζάχορα, Βερπακόφσκις και Λαμπίν.

cretalive