Γιατί ο ΔΟΛ καλύπτει τον “μερακλή” βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το σκάνδαλο του ΟΠΑΠ;

EE2FF1AFC9456399AEAFCEB4CBA06734Για να καταλάβετε πως λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής σε όλο του το μεγαλείο. Εκδότες, πολιτικοί, ΔΕΚΟ και πολύ, μα πολύ χρήμα.

Γράφει ο Βηματοδότης:

Πρακτορείο με ονοματεπώνυμο (!!!)

Αυτό κι αν είναι ρουσφέτι… Εμαθα ότι στη Γλυφάδα άνοιξε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, αλλά πώς άνοιξε; Παραβιάζοντας σχεδόν κάθε κανονισμό, αφού είναι πολύ κοντά σε άλλο πρακτορείο που ήδη λειτουργεί. Μου είπαν ότι για να γίνει τέτοιο πράγμα θέλει μεγάλο μέσο. Και όντως υπάρχει, αφού το πρακτορείο φέρεται να είναι στο όνομα υιού μεγαλοστελέχους της αντιπολίτευσης.  

Και εκεί που περιμένεις, λόγω τίτλου να δεις το “ονοματεπώνυμο”, μένεις με την απορία. Το …ονοματεπώνυμο του βουλευτή, απουσιάζει παντελώς. Γιατί; Δεν είχε τα στοιχεία ο συντάκτης; Πως τότε έγραψε ένα τέτοιο δημοσίευμα χωρίς τεκμηρίωση;

Μα μήπως είναι απλά τα πράγματα βρε κουτούτσικα; Μήπως το θέμα δεν είναι να μάθει ο κόσμος ποιός είναι ο “μερακλής” βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να πάρει ο ίδιος ο βουλευτής το μήνυμα. “Μεγάλε, κάτσε καλά γιατί ξέρουμε”.

Μήπως από σήμερα, ο ΔΟΛ έχει έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έρμαιο των επιθυμιών του; Από σήμερα, ο ΔΟΛ έχει ασυλία από έναν βουλευτή της αντιπολίτευσης και όσους μπορεί αυτός ο βουλευτής να επηρεάσει;

Αλλά το πράγμα πάει ακόμα βαθύτερα: Ένας βουλευτής κόμματος που πρωτοστάτησε στην πολιτική μάχη για τον ΟΠΑΠ, φέρεται “εξαιρετικά ευνοημένος” από τον οργανισμό. Αυτό το θέμα είναι ακόμα μεγαλύτερο και το λέμε εμείς, που συμφωνούμε με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του ΟΠΑΠ. Επηρέασε αυτός ο βουλευτής την στάση του ΣΥΡΙΖΑ; Διαφώνησε; Ξεπλήρωσε γραμμάτια ή στάθηκε ακέραιος παρά το ρουσφέτι; Εάν βεβαίως ισχύει το δημοσίευμα.

Εμείς θα το χαλάσουμε το πανηγύρι και θα το ψάξουμε το θέμα για να δούμε ποιός είναι αυτός ο βουλευτής. Όποιος φίλος έχει κάποια πληροφορία, ας μας την δώσει. Το πρακτορείο βρίσκεται στην Γλυφάδα σύμφωνα με το δημοσίευμα.

…και εκεί θα δείτε πραγματικά τα ονοματεπώνυμα. Ή θα δούμε εάν ήταν απλώς λάσπη στον ανεμιστήρα (που δεν το πιστεύουμε).

olympia.gr