GRAMMATIKAKIS_2Με μια ιδιαίτερη σύμπραξη λόγου, εικόνας και μουσικής θα κλείσει το 1ο κινηματογραφικό Πανόραμα cine – Ιστορίες 2013 .
Ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, στο ρόλο του ομιλητή αλλά και του ακροατή ταυτόχρονα, ακολουθεί τα βήματα του φωτός στην ιστορία και αφουγκράζεται τις μαγικές, άλλοτε ανθρώπινες και άλλοτε συμπαντικές αφηγήσεις του.
Συνοδοιπόροι του, οι μουσικοί Σπύρος Γκικόντης και Οδυσσέας Γραμματικάκης, ντύνουν με πρωτότυπες συνθέσεις και βίντεο το ξεχωριστό αυτό ταξίδι.
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013
20:00 – 21:30
Πνευματικό Κέντρο Χανίων
1ο Κινηματογραφικό Πανόραμα Cineι στορίες 2013
——————
Το Πανόραμα υλοποιείται με την συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων καθώς και την υποστήριξη των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, του ΜΑΙΧ καθώς και μιας μεγάλης ομάδας φορέων αλλά και ανθρώπων του Κινηματογράφου (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, εταιρεία παραγωγής Indigoview, Κινηματογραφικό Εργαστήρι Χανίων, safari internet ,κτλ) οι οποίοι συναντιούνται για την υλοποίηση του Πανοράματος και παράλληλα πιστεύουν στην ανάπτυξη μιας σημαντικής κινηματογραφικής δράσης στα Χανιά.

Το πανόραμα έρχεται ως συνέχεια της μέχρι τώρα δράσης cine-μαθήματα και στα πλαίσια μιας ετήσιας εβδομαδιαίας κινηματογραφικής συνάντησης φιλοδοξεί να αναδείξει πτυχές της κινηματογραφικής τέχνης.