texnopolis-620x330Ξεκινούν οι θεατρικές παραστάσεις και οι εκδηλώσεις στην Παραμυθούπολη του Τεχνόπολις! Καθημερινά, από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου έως και την ημέρα των Φώτων, το Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα, μεταμορφώνεται σε ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, βγαλμένο από τα παραμύθια!

Στους χώρους του ξετυλίγεται ένα υπέροχο θεματικό γιορτινό πάρκο με εντυπωσιακές κατασκευές, θεατρικές παραστάσεις και παράλληλες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο της Παραμυθούπολης, θα παρουσιαστούν τρεις θεατρικές παραστάσεις για παιδιά:

  • Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι
  • Η Κοκκινοσκουφίτσα στο Μαγεμένο Δάσος και
  • Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Καρόλου Ντίκενς

Η ώρα έναρξης του προγράμματος θα είναι από τις 16:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα και τις Κυριακές και αργίες (25 & 26/12, 1, 2 και 6/1) από τις 12:00 το μεσημέρι έως το βράδυ. Οι παιδικές θεατρικές παραστάσεις θα είναι επαναλαμβανόμενες. Δηλαδή, ότι ώρα έλθετε στην Παραμυθούπολη, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε σειρά τα παραπάνω έργα που θα ζωντανέψουν από μια ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με προσεγμένες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και σκηνικά. Η διάρκεια του κάθε έργου είναι περίπου 40 λεπτά και μετά το τέλος της κάθε παράστασης ακολουθεί και δεύτερη ενώ το πρόγραμμα των θεατρικών δρώμενων για τα παιδιά θα συνεχίζεται…

Επιπλέον, στο Εργαστήριο του Άγιου Βασίλη, καταξιωμένοι παιδαγωγοί και δημιουργοί από τον τόπο μας, θα αναπτύξουν μια σειρά από καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους!

Θα ετοιμάσουμε το γράμμα μας και θα το ρίξουμε στο Πηγάδι των Ευχών, ενώ οι γιορτινές κατασκευές, η ζωγραφική και το Χριστουγεννιάτικο face painting θα ταξιδέψουν τα παιδιά! Η είσοδος για την Παραμυθούπολη του Τεχνόπολις, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων και για τις τρεις Θεατρικές Παραστάσεις και τις δραστηριότητες στο Εργαστήριο του Άγιου Βασίλη είναι στα 4€.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810 823813 και στο www.texnopolispark.gr

candianews.gr