verde2Piu Verde

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα αγαπημένα  στέκια πολλών αθηναίων, που δεν είναι άλλο από το “Piu Verde” .

Το όνομά του σημαίνει περισσότερο πράσινο και πραγματικά το εννοεί. Είναι κρυμμένο στο καταπράσινο Άλσος Παπάγου στην καρδιά του προαστίου. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα all day meeting point για κάθε ηλικία και γούστο.  Επίσης επισφραγίζει το όνομά του με τους κορμούς αληθινών πεύκων που βρίσκονται μέσα στο μαγαζί ( για την ιστορία-δεν κόπηκε κανένα δέντρο για να φτιαχτεί).

Στο Verde μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του, το φαγητό του ή finger food και φυσικά το ποτό του. Είναι caféé-bar- restaurant και έτσι συνδυάζει τα πάντα! Το εσωτερικό του Verde  είναι διακοσμημένο με ξύλο και σε γήινους τόνους. Το εξωτερικό όμως κομμάτι που είναι ιδανικό για όλες τις εποχές εκτός του χειμώνα κλέβει την παράσταση. Τραπέζια γύρω από τεχνίτη λίμνη , πράσινο και δέντρα που καλύπτουν  τον ήλιο του καλοκαιριού και που προσφέρουν δροσιά τα βράδια , απαλός φωτισμός και lounge μουσική σε ταξιδεύουν σε άλλα μέρη και όχι στην Αθήνα!

verde1

O κατάλογος του Verde είναι πραγματικά μεγάλος. Έχει πρωτότυπες γεύσεις σε τσάι, μεγάλη ποικιλία καφέδων απίστευτες και πειραγμένες γεύσεις σε γλυκά και πολύ νόστιμο φαγητό, όπως οι πέννες καρμπονάρα που το προτείνουμε. Επίσης διαθέτει εστιατόριο για πιο επίσημο φαγητό σε πιο κλειστό χώρο με απαλή μουσική και ιδιαίτερες γεύσεις.

Οι τιμές είναι ανάλογες των ανέσεων που σου προσφέρει το όμορφο μέρος αυτό. Προσφέρει επιλογές γι΄όλα τα βαλάντια και αξίζει  να το επισκεφθείτε είτε γιά καφέ είτε για ποτό είτε για φαγητό!!

Το   Piu Verde βρίσκεται Στρ. Αλέξανδρου. Παπάγου & Πεντέλης,

‘Αλσος Παπάγου

Τηλέφωνο 210 6546185

Περιηγηθείτε στο Official site του Verde/

http://www.piuverde.com.gr/#!/About_PiuVerde

DSC_0585

Nantia G.