Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το γάμο του Νικόλαου !

Η ώρα για το λαμπερό γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της καλής του Τατιάνας Μπλάτνικ πλησιάζει και οι αρχές στις Σπέτσες προετοιμάζονται για να υποδεχθούν το μεγάλο αυτό γεγονός.

Την επόμενη Τετάρτη, ο γιος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου και η εκλεκτή της καρδιάς του θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, παρουσία δεκάδεων γαλαζοαίματων.

Όσο οι ημέρες πλησιάζουν το νησί αρχίζει να φυλάσσεται σαν αστακός. Πέρα από τα μέτρα που έχει πάρει η πρώην βασιλική οικογένεια, το λιμενικό και οι αστυνομικές αρχές των Σπετσών θα βρίσκονται σε επιφυλακή. Δύτες θα εμποδίσουν την πρόσβαση στο σημείο της τελετής κάθε ανεπιθύμητου, ενώ προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται ακροβολισμένο σε ολόκληρο το νησί και θα πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους.

Η νύφη θα διαμένει σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Posidonio και θα φορέσει μια νυφική δημιουργία του οίκου Diane Von Furstenberg. Στην εκκλησία θα καταφθάσει με μια ανθοστολισμένη άμαξα που θα τη σέρνουν δύο λευκά άλογα.

Ο Νικόλαος από την άλλη θα μένει με την οικογένειά του στην έπαυλη της οικογένειας Μαυρολέοντος στο Πόρτο Χέλι και θα φτάσει στις Σπέτσες με την βάρκα της οικογένειας «Αφρόεσσα».

Ειδική εξέδρα για να περνούν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του ζευγαριού θα στηθεί έξω από την εκκλησία, ενώ η δεξίωση θα γίνει στο κτήμα Κουτσή στην Κουζουλού Σπετσών με θέα τη Σπετσοπούλα.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Έλτον Τζον να έρχεται από το Λονδίνο ειδικά για να τραγουδήσει στο γάμο του ζευγαριού, όμως ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

star