Παγκόσμιο τεχνικής Χανιά: 25 οι συμμετοχές χωρών

texnikiΗ Αυστρία και η Αλγερία είναι οι δύο τελευταίες χώρες που δήλωσαν συμμετοχή στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στα Χανιά, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των αποστολών που θα πάρουν μέρος, στις 25.

Τα δεδομένα αλλάζουν έτσι διαρκώς όσον αφορά τις Εθνικές ομάδες των χωρών που θα βρίσκονται σε λίγες μέρες στα Χανιά, για την πολύ μεγάλη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, κατηγορίας Νέων-Νεανίδων.

Η πρώτη αποστολή που θα φτάσει στα Χανιά είναι αυτή της Κολομβίας, την Παρασκευή 20 Ιουνίου, ενώ θ’ ακολουθήσουν τη Δευτέρα 23 του μήνα η Πολωνία και η Αλγερία. Στις 24/6 έχει προγραμματιστεί η άφιξη της Γαλλίας, του Βιετνάμ και του Μεξικού.

Ο μεγάλος όγκος των αποστολών θ’ αφιχθεί στα Χανιά την Τετάρτη 25 Ιουνίου, με τις περισσότερες αποστολές να έρχονται μέσω του αεροδρομίου Χανίων ενώ τέσσερις χώρες έρχονται μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Σημειώνεται πως η μικρότερη αποστολή είναι αυτή της Αλγερίας και της Τυνησίας με 2 αθλητές ενώ η μεγαλύτερη, της Ρωσίας, με 30 αθλητές. Με μεγάλο αριθμό αθλητών μετέχουν επίσης:

– η Γαλλία με 15 αθλητές
– η Ιταλία με 11 αθλητές
– η Ουγγαρία με 10 αθλητές
– η Κολομβία με 13 αθλητές
– η Αίγυπτος με 13 αθλητές
– η Σλοβακία με 10 αθλητές
– η Ουκρανία με 11 αθλητές
– η Ιαπωνία με 11 αθλητές
– η Τουρκία με 11 αθλητές
– και η Ελλάδα με 18 με αθλητές

Συνολικά, οι αποστολές των 25 χωρών (αθλητές – προπονητές) έχουν φθάσει μέχρι σήμερα τα 286 άτομα. Οι Εθνικές Ομάδες θα διαμείνουν σε 4 ξενοδοχεία, που πρόκειται για τα Sirios Village, Panorama, Porto Alegre και Porto Kalamaki, ενώ οι επίσημοι, τεχνικοί και προσωπικό σε 3 ξενοδοχεία, Porto Veneziano, Akali και Ειρήνη.

 

chaniasports.blogspot.com