Συναυλία Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Illegál) στα Χανιά – 4/7

marav liveΚωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegál)

Καλοκαιρινή Περιοδεία 2014 – XANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Στο Παλιό Λιμάνι Προμαχώνας San Salvatore(πρώην ξενοδοχείο “Ξενία”)- ΩΡΑ 20:00 – ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 10 ΕΥΡΩ

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου του cd-ζωντανή ηχογράφηση μας προσκαλεί και φέτος όλους εμάς σε μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα .

Με τη γνώριμη πλέον ενέργειά του και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα, ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει μία ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες, μια πολύ «ανεβαστική» και γλυκιά διάθεση! Με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού για την σημερινή ελληνική δισκογραφία. Εξαιρετικός μουσικός, περφόρμερ, πολυοργανίστας και συνθέτης, ξεχώρισε από το ξεκίνημά του με τραγούδια που η μελωδία και ο στίχος τους χαρακτηριζόταν από ευρηματικότητα, χιούμορ, ευφυΐα και χαρούμενη διάθεση. Για μια μουσική που ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις, με jazz και bossa nova στοιχεία, χαρακτηριστικά ενός προσωπικού μουσικού ρεύματος και ύφους που τον έχουν κατατάξει σ’ έναν από τους εμπορικότερους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και όλα όσα είπε στις ξεχωριστές sold out βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών , οι οποίες ηχογραφήθηκαν και κυκλοφορούν σε διπλό live cd. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των μουσικών της μπάντας του:

Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή)
Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα),
Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν),
Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και
Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο)

Μαζί του:

Παράσταση από το Sea Clown Circus

και support από τους Οriginal Groovers!