Happy Festival, το μεγάλο Πάρτυ της Αθήνας – 13/9

happyFestivalΠολύ σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας & ελληνικής μουσικής σκηνής, happenings, workshop και άλλες πολλές  δράσεις, μας προ(σ)καλούν στο  Happy Festival, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων!

Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας και την πιο χορευτική σας διάθεση και ετοιμαστείτε για το Happy Festival! Τη μεγάλη, φωτεινή και πολύχρωμη γιορτή, την αφορμή για να βρεθούμε και να χορέψουμε με τις καλύτερες μουσικές αποχαιρετώντας το καλοκαίρι.

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το HAPPY FESTIVAL, το πολύ μεγάλο World Music Festival στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων με ένα line up που θα ζήλευαν και τα καλύτερα World Music Festival σε ολόκληρη την Ευρώπη για το 2014!
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν εκτός από την ψυχαγωγία και την διασκέδαση, να εξασφαλίζουν με το εισιτήρια τους εξαιρετικές προσφορές στους συμβεβλημένους υποστηρικτές του φεστιβάλ που διαρκώς θα ανανεώνονται μέσα από την ιστοσελίδα www.happyclub.gr που θα λειτουργήσει επίσημα από την 1η Οκτωβρίου 2014!

Για να μας συστηθεί, να μας δώσει το πιο χαρούμενο και γιορταστικό στίγμα του, το Happy club.gr διοργανώνει μια γιορτή γεμάτη χορό και ξενοιασιά!

Σκοπός του να προσφέρει χαμόγελο, αισιοδοξία ψυχαγωγία, διασκέδαση, πολιτισμό μέσα από τις εκδηλώσεις του και τις υπηρεσίες που θα παρέχονται.

Από την σκηνή της “Tεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων θα παρελάσουν:

Cuban Beats All Stars (Orishas)

Club De Belugas feat. Brenda Boykin

Marinah (ex Ojos de Bruho) y Los Argonautas

Metastaz

Σπύρος Γραμμένος

Gadjo Dilo

Penny & the Swingin’ Cats

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήρια: 13 έως 17 Ευρώ

Ώρα Έναρξης 18:00

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι επισκέπτες του φεστιβάλ εξασφαλίζουν αυτόματα με την αγορά του εισιτηρίου τους και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, πρόσβαση στο www.happyclub.gr !!! Oλα τα εισιτήρια του happy festival θα λειτουργούν ως ετήσιες κάρτες μέλους με εξαιρετικές προσφορές από μια λίστα εξαιρετικών παροχών και προιόντων πολιτισμού, ψυχαγωγίας και διασκέδασης που διαρκώς θα ανανεώνεται από την 1η Οκτωβρίου 2014 μέσα από την ιστοσελίδα www.happyclub.gr.