Τα Χανιά ετοιμάζονται για το μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου

aerodromioΟργανώνονται οι φορείς που θα στηρίξουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης.

Οι υπάλληλοι της ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) με ανακοίνωση τους καλούν τους πολίτες να λάβουν μέρος στην πανελλαδική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Χανίων το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 11:00. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά την απόφαση της κοινής πρωτοβουλίας κατά της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ κινητοποίηση την 22 Νοεμβρίου 2014 και στα 14 υπό ιδιωτικοποίηση αεροδρόμια, οι τοπικοί φορείς αποφάσισαν συμμετοχή με διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο .

Επειδή η επικείμενη παραχώρηση θα έχει ολέθριες συνέπειες στον τουρισμό και την τοπική οικονομία και αντίκτυπο στον καθένα από εμάς, καλούμε πέραν των φορέων και όλους τους συλλόγους, συλλογικότητες, κόμματα και όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν δυναμικό παρόν, ώστε να σταλεί το κατάλληλο μήνυμα σε εκείνους που αποφασίζουν (για εμάς χωρίς εμάς) να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία, ότι σύντομα θα εισπράξουν «το αντίτιμο».

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΟΙΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 11:00 π.μ.”

Διαβάστε Περισσότερα στο: http://www.ekriti.gr/article/ta-hania-etoimazontai-gia-megalo-syllalitirio-toy-savvatoy#ixzz3JiVEfpGJ
Follow us: @ekriti_gr on Twitter | ekriti.gr on Facebook