«Μαλλιά κουβάρια» έκανε τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η Β. Σχοιναράκη!- Παραίτηση του γραμματέα και έκτακτη συνεδρίαση της ΝΕ

schoinarakiΜε το που πάτησε το πόδι της σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ η άλλοτε νομάρχης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, έγινε… «σεισμός».

Η παρουσία της στην εκδήλωση με τον Α. Τσίπρα, το περασμένο Σάββατο (ΔΕΙΤΕ: Τι γύρευε η Β. Σχοιναράκη στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ;), προκαλεί ήδη πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου, Γιάννης Παυλιδάκης, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα με δήλωσή του στο Candianews διέψευσε ότι υπάρχει παραίτηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει υποβάλλει παραίτηση προς το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που όμως είναι «κομματικά αναρμόδιο», ενώ έχει πράξει το ίδιο προς τη ΝΕ, η οποία θα συνεδριάσει για το θέμα αυτό την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνεδρίαση έχει κληθεί ο γραμματέας της ΚΕ, Δημήτρης Βίτσας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις αν η πρόσκληση προς την κ. Σχοιναράκη έγινε από την Αθήνα, καθώς από τους οργανωτές, δηλαδή την τοπική οργάνωση, δεν υπήρξε τέτοια πρόσκληση.

Κατά τις ίδιες επίσης πληροφορίες, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι η κ. Σχοιναράκη κλήθηκε έστω και προφορικά από την Αθήνα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις μελών της ΝΕ, εκτός του γραμματέα.

 

candianews