Προκήρυξη για πλήρωση 30 θέσεων στην ΕΛΣΤΑΤ

elstatΗ προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 16ης Φεβρουαρίου 2015


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2014 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 30 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, λήγει με την πάροδο της 16ης Φεβρουαρίου 2015, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου.

Όπως σημειώνεται, η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 24η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 6Κ/2014
Τ.Θ. 14.308 Αθήνα
Τ.Κ. 115.10

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση, καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό, θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής της. Επισημαίνεται, ότι το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ή να απευθυνθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά στο 2131319100, εργάσιμες μέρες και ώρες.