Όταν το έντεχνο τραγούδι και η μελοποιημένη ποίηση συναντούν το χορό και τον κινηματογράφο – 2/4

003Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2015” που διοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, το Πολυτχνείο Κρήτης και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το 7ο Γυμνάσιο Χανίων θα παρουσιάσει το έργο “Όταν το έντεχνο τραγούδι και η μελοποιημένη ποίηση συναντούν το χορό και τον κινηματογράφο”, στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, ώρα 20.00.

Στα πλαίσια του φετινού Πολιτιστικού μας Προγράμματος, η Χορευτική Ομάδα του σχολείου εμπνέεται από μελωδικά ή ρυθμικά ελληνικά και ξένα τραγούδια, χορογραφεί και χορεύει διάφορα είδη χορών (κλασικό, εκφραστικό, μοντέρνο, χιπ-χοπ και τράημπαλ).
Επίσης η νεοσύστατη Κινηματογραφική Ομάδα δημιουργεί τη δική της μικρού μήκους ταινία, εμπνεόμενη από τη ζωή και τις ομορφιές της πόλης μας, με τους μαθητές μας να εναλλάσσονται σε ρόλους σεναριογράφου, σκηνοθέτη, τεχνικού και ηθοποιού.
Τέλος η Χορωδία και η Ορχήστρα του σχολείου παρουσιάζει τραγούδια από το χώρο κυρίως της μελοποιημένης ποίησης, αγαπημένων ποιητών και συνθετών.

Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης”
Ακτή Μιαούλη και Μαριδάκη

ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ