Μεγάλο παζάρι βιβλίου από το Σύλλογο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ηρακλείου – 27/4

pazarivivliouΞεκινά την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 το 2ο Μεγάλο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ηρακλείου.

Στο παζάρι συμμετέχει πλήθος εκδοτών, ανάμεσα τους και οι μεγαλύτεροι έλληνες εκδότες, που μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν σε παρόμοιες δράσεις. Η συμμετοχή τους αποτελεί στήριξη μιας προσπάθειας συλλογικής, που σέβεται τις σχέσεις των επαγγελματιών του κλάδου του βιβλίου.

Ο Σύλλογος προσπαθεί με αυτή του την δράση να δώσει  ένα διέξοδο στην αδυναμία των φίλων της γνώσης και της ανάγνωσης  να προμηθευτούν βιβλία, προτείνοντας μια τεράστια ποικιλία τίτλων που λαμβάνει υπόψη όλα τα γούστα και  προπάντων την αδυναμία που δημιουργεί στους βιβλιόφιλους η κρίση που βιώνουμε όλοι μας.  Ταυτόχρονα επιδιώκει  να στηρίξει και τα μέλη του που έχουν πληγεί σημαντικά από αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα. Θεωρείται, λοιπόν, εξαιρετική η ευκαιρία του Παζαριού για τους  γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, που θέλουν να προμηθευτούν βιβλία σε τιμές ευκαιρίας, χαμηλότερες  μέχρι και 70% ή και περισσότερο της αρχικής τιμής. Ο Σ’υλλογος προσπαθήσε να κρατήσει ψηλά το επίπεδο της έκθεσης, ώστε να μπορεί ο κάθε βιβλιόφιλος να ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει τίποτα από τις απαιτήσεις του σε ποιότητα. Όσοι επισκέφτηκαν το περσινό ανοιξιάτικο Παζάρι διαπίστωσαν πως ουσιαστικά επρόκειτο για μια μεγάλη Έκθεση Βιβλίου πολύ χαμηλής  τιμής.

Οι βιβλιοπώλες του Ηρακλείου σας περιμένουν από 27 Απριλίου 2015 έως και 17 Μαίου 2015, καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 10.00 το βράδυ, στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης στο κέντρο της πόλης μας. Με ένα μεγάλο περίπτερο 200 τετρ.μέτρων που θα στηθεί για πρώτη φορά. Μια εγκατάσταση γεμάτη με χιλιάδες τίτλους για να ξεχαστείτε ξεφυλλίζοντας και διαβάζοντας.