Οι passe-partout στην Πύλη της Άμμου – 21,22,23/6

pass partout

Η χανιώτικη μουσικοθεατρική ομάδα «passe-partout, δράσεις μετά μουσικής»
ανηφορίζει στην Πύλη της Άμμου.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στον προμαχώνα Mocenigo (Μοτσενίγκο), γνωστότερο ως Πύλη της Άμμου, στις 21, 22 και 23 Ιουνίου 2015.

Η ομάδα «passe-partout, δράσεις μετά μουσικής» σας καλεί να ανεβείτε μαζί μας στα τείχη, να συναντηθούμε παρέα κάτω από τα αλμυρίκια και να συμμαχήσουμε σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, φως και συναίσθημα.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 21:30 ακριβώς!
Η είσοδος είναι -φυσικά- ελεύθερη.

Μέλη της ομάδας:
Ανδρεαδάκη Δήμητρα, Αντωνακάκη Άρια, Αντωνακάκη Τζωρτζίνα, Δημητριάδης Αλέξης, Καπουράνης Δημήτρης, Κολομβάκης Γιώργος, Κοσσυβάκη Δέσποινα, Κοσσυβάκη Φρόσω, Κοτσώνη Πολύνα, Κουφογιαννάκη Μελίνα, Λουραντάκη Ηρώ, Μπίσδα Υρώ, Μπλαζάκη Ελευθερία, Μπραουδάκης Γιώργος, Μπραχουσάι Νεάντα, Μπραχουσάι Ντόνα, Παμφίλης Γιώργος, Σγουράκη Μαριλένα, Σπηλιανάκη Χριστίνα, Σταμπολάκη Αλεξάνδρα, Φραγκομιχελάκη Όλγα, Χατζή Αριάδνη, Χατζή Νικολέτα, Χιώτη Γεωργία, Χριστοφιλάκης Τρύφωνας.

Επιμέλεια:
Γιαννακάκης Γιάννης, Πογιατζής Γιώργος, Σμυρνάκης Τίτος.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Δήμος Χανίων, Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, Musical Recordings-Μουσικές Καταγραφές, MYLOS club, σκαλωσιές ALFIX Μανουσάκης, Κέντρο Ελευθέρων Μουσικών Σπουδών.

Χορηγοί επικοινωνίας:
ΝΕΑ τηλεόραση, Χανιώτικα Νέα, Δίκτυο FM, Super FM, Zarpa.gr
…………………………………………………………………

Η μουσικοθεατρική ομάδα «passe-partout, δράσεις μετά μουσικής» ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2012. Πρωτοεμφανίστηκε μέσω του flash mob που διοργάνωσε το Δεκέμβριο του 2012 στη Δημοτική Αγορά Χανίων. Συμμετείχε ενεργά στο «φεγγάρι στη ρόδα» το 2013, 2014 και 2015, στα εγκαίνια του media lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης καθώς και σε πλήθος εκδηλώσεων της πόλης μας. Αυτή είναι η τρίτη μεγάλης διάρκειας παράσταση της ομάδας. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την Άνοιξη του 2013 στον προαύλιο χώρο του νεοκλασικού Τριανόν. Η δεύτερη, το Καλοκαίρι του 2014 στις παλιές φυλακές πίσω από τα Δικαστήρια.
Η ομάδα αποτελείται από νέους, μαθητές και φοιτητές, που επικοινωνούν και εκφράζονται μέσω της μουσικής.
Στόχος της ομάδας είναι να αποτελέσει μια νεανική, δημιουργική καλλιτεχνική παρέα και να εντάξει δυναμικά την τέχνη στο κέντρο της καθημερινής ζωής, σε χώρους οικείους αλλά και ασυνήθιστους.