Συναυλία αλληλεγγύης για το Παντοπωλείο του Κυττάρου Χαλέπας – 25/8

Συναυλία αλληλεγγύης για τις ανάγκες του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του Κυττάρου Χαλέπας πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, στις 9.30 το βράδυ στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής στη Χαλέπα με τον Μάνο Μαλαξιανάκη και το συγκρότημά του.

Η γενική είσοδος θα είναι 3 ευρώ και τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν ώστε να ενισχυθεί το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης.
“Σκοπός μας είναι η ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης το οποίο φέτος βοηθάει 130 οικογένειες και στόχος μας είναι να εγγράψουμε και κάποιες ακόμα οικογένειες που έχουν ανάγκη. Παράλληλα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βρεθούμε με τους ανθρώπους της Χαλέπας και σε ένα περιβάλλον χαλαρό να διασκεδάσουμε, να περάσουμε μια όμορφη βραδιά και να ανταλλάξουμε απόψεις και ανησυχίες”, σημείωσε το μέλος του Δ.Σ. του Κυττάρου Χαλέπας Κατερίνα Χασαπάκη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές και πρόσθεσε ότι στον χώρο θα διατίθενται μπύρες, σουβλάκια, αναψυκτικά κ.λπ., ενώ κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια του Κυττάρου και ευχαρίστησε τον Μάνο Μαλαξιανάκη, τους χορηγούς αλλά και τους εθελοντές του Κυττάρου για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
Ο Μάνος Μαλαξιανάκης εξέφρασε από την πλευρά του την υποστήριξή του στο έργο του Κυττάρου Χαλέπας: “Δεχθήκαμε μια πρόσκληση για δεύτερη φορά και δεχθήκαμε με χαρά να συμμετέχουμε με κάθε δύναμη, σθένος και ψυχή που διαθέτουμε. Πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις μας αρέσει να τραγουδάμε για τον κόσμο και θέλουμε να κάνουμε μια συνυλία που ευχόμαστε να πιάσει τόπο. Οι καιροί είναι δύσκολοι και ό,τι μπορούμε να κάνουμε από το δικό μας μετερίζι θα το κάνουμε”, τόνισε ο Μάνος Μαλαξιανάκης, ενώ υποσχέθηκε μια βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και κέφι.
Το μέλος του Δ.Σ. του Κυττάρου Χαλέπας Μαρία Κληματσάκη αφού ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την ανταπόκρισή τους ανέφερε μεταξύ άλλων: “Το σύνθημά μας είναι όχι στο εγώ αλλά στο εμείς. Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Θεωρώ ότι οι Χαλεπιανοί και οι Χανιώτες θα στηρίξουν την προσπάθειά μας όπως όλες τις άλλες γιατί πραγματικά υπάρχει ανάγκη. Αυτή τη στιγμή τα ράφια είναι άδεια και πολλές οικογένειες είναι σε αναμονή για να αρχίσουν να λαμβάνουν βοήθεια. Ελπίζουμε λοιπόν να έχουμε έσοδα από αυτή την εκδήλωση, να γεμίσουν τα ράφια και να καταφέρουμε να εντάξουμε κι άλλα άτομα”.