Υπάλληλοι Αεροδρομίου Χανίων: Ψευδείς οι δηλώσεις του προέδρου ξενοδόχων Ν. Χανίων περί κατασκευής νέου πύργου ελέγχου από τη Fraport

fraport-100_v-ARDFotogalerie-2zk829b1vgbuigbx98ak22Δεν ευσταθούν, λέει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “I. Δασκαλογιάννης” οι δηλώσεις του προέδρου του ξενοδόχων Νομου Χανίων κ. Γιαννούλη περί δημιουργίας νέου πύργου ελέγχου στο αεροδρόμιο Χανίων από τους νέους operators της γερμανικής εταιρείας Fraport.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αφού ενημερώνουν ότι η κατασκευή του πύργου ελέγχου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αναρωτιούνται τι ακριβώς θέλει να αποδείξει ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νομού και σπεύδει να μιλήσει για τα “καλά” που θα φέρει ο γερμανός επενδυτής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο πρόεδρος των ξενοδόχων ν. Χανίων φέρεται να δήλωσε, ότι οι νέοι operators του αεροδρομίου θα κάνουν νέο πύργο ελέγχου με radar προσέγγισης.

Αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και προκαλούμε τον κ. Γιαννούλη να μας αποδείξει, ότι ο πύργος ελέγχου κατασκευάζεται από τους νέους operators.

Δεν γνωρίζει αλήθεια ο κ. Γιαννούλης, ότι η κατασκευή του πύργου ελέγχου έχει ενταχθεί στο έργο της επέκτασης του αερολιμένα και έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένει μόνο ο εξοπλισμός?

Τι ακριβώς θέλει να αποδείξει ο κ. Γιαννούλης με την σπουδή που επιδεικνύει πριν την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τα «καλά» που θα φέρει ο Γερμανός επενδυτής και να τον τοποθετήσει πριν ακόμα αναλάβει?

Ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και όταν θα είναι κοινή διαπίστωση οι αρνητικές συνέπειες της ιδιωτικοποίησης για τον νομό και να αναλάβει τις ευθύνες του ως εκπρόσωπος των νέων operators (γιατί ως τέτοιος λειτουργεί με τις τοποθετήσεις του) και όχι να κρύβεται όπως μέχρι σήμερα.

agonaskritis.gr