Το πρόγραμμα του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης»

tournouaΗ αντίστροφη μέτρηση για το 5ο διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» έχει ήδη αρχίσει. Οι ομάδες μπορεί να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά οι διοργανωτές «τρέχουν» για να είναι όλα έτοιμα το τριήμερο των αγώνων.

Η ρεθεμνιώτικη ΚΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, κάνοντας γνωστές τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων και όλες τις λεπτομέρειες του τουρνουά. Ως γνωστόν, στο τουρνουά που θα γίνει στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος οι Ρέθυμνο CretanKings, ΑΕΚ και Skyliners Φρανκφούρτης. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 19:30 και θα πλαισιωθούν με μία σειρά εκδηλώσεων.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 5ο Διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά.

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια από την ΚΑΕ Ρέθυμνο CretanKings θα γίνει για πρώτη φορά στα Χανιά, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να απολαύσουν ένα τριήμερο μπασκετικής πανδαισίας.

Στο φετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος τρεις κορυφαίες ομάδες. Η ΑΕΚ, η SkylinersFrankfurt και φυσικά το ΡέθυμνοCretanKings. Την Πέμπτη (24/9) θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στην μνήμη του ευγενή γίγαντα, Πέτρου Οικονομάκη, ενώ στις 19:30 θα ανοίξει η αυλαία του τουρνουά με τον αγώνα SkylinersFrankfurt – Ρέθυμνο CretanKings. Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά (25/9) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας AllStar Παίδων Κρήτης ανάμεσα στην Ανατολή και στην Δύση (17:30), ενώ η ομάδα μας θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ. Η αυλαία του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» θα πέσει το Σάββατο (26/9) με την αναμέτρηση ΑΕΚ – SkylinersFrankfurt.

*Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19:30 το απόγευμα.

*Το τουρνουά θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον OTETV.

*Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.

*Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Ρέθυμνο CretanKings έχουν ελεύθερη είσοδο.

*Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Χανίων.

*Χρυσός χορηγός του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» είναι ο OTETV και μεγάλος χορηγός ηAegeanAirlines.

Προπώληση εισιτηρίων

1. Κιόσκι Δήμου Χανίων (Δημοτική Αγορά).

2. Γραφεία ΚΑΕ Ρέθυμνο CretanKings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36279).

Το πρόγραμμα του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης»

Πέμπτη 17/9

13:00 Συνέντευξη Τύπου (Κλ. Γυμν. Κλαδισού)

Πέμπτη 24/9

18:30 Τέλεση Τρισάγιου (στη μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη)

19:30 Skyliners Frankfurt – Ρέθυμνο Cretan Kings

Παρασκευή 25/9

10:00 Συνέντευξη Τύπου προπονητών (Κλ. Γυμν. Κλαδισού)

17:30 AllStar Ανατολή – Δύση (Αναπτυξιακού Κρήτης)

19:30 AEK – Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο 26/9

19:30 ΑΕΚ – Skyliners Frankfurt».