Καταγγελίες Σαρρή για συμβάσεις και διάλυση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ

saris_superfmΓια μια δημοτική αρχή που διατηρεί πελατειακές σχέσεις, η οποία στερείται οράματος και έχει απογοητεύσει πλήρως τους Χανιώτες, έκανε μεταξύ άλλων λόγο σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον SUPER FM 89.6 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πρωτοβουλία Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος κ. Γιάννης Σαρρής.

Ο κ. Σαρρής είπε πως η αίσθηση που υπάρχει στους δημότες, ότι δηλαδή ο δήμος απουσιάζει από την καθημερινότητα τους, είναι πραγματικότητα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης αναφέρθηκε στην σύμβαση που έχει υπογράψει ο δήμος Χανίων για την σάρωση και τις καταγγελίες που έχουν γίνει από τους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο εργολάβο.

Επίσης ο κ. Σαρρής σχολίασε και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ λέγοντας χαρακτηριστικά πως η επιχείρηση βρίσκεται σε κατάσταση οργανωτικής και διοικητικής διάλυσης.

Έκανε λόγο τέλος για χρήματα που έχουν χαθεί από τον δήμο, για επιστροφές ΦΠΑ που έχουν παραγράφει αλλά και για τιμολόγια που έχουν εξαφανιστεί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σαρρή στον Δημήτρη Παππά