Το κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού και τα παράπονα των επισκεπτών

klisto-gimnastirio-kladisos-2Όταν ο κος Βιρβιδάκης οραματίστηκε το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στο Κλαδισσό, φανταζόταν μία αθλητική εγκατάσταση που θα αποτελούσε πρότυπο αθλητικής υποδομής αλλά και πυλώνα αθλητικού τουρισμού.

Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, είτε με πρωτοβουλίες του Δήμου Χανίων είτε με το φιλότιμο κάποιων αθλητικών συλλόγων. Δυστυχώς, οι περισσότερες φιλοξενούμενες ομάδες ή θεατές έφευγαν με μεγάλη απογοήτευση και σκεπτικισμό.

Ποιος ήταν όμως ο λόγος;

Δεν είναι η υποδομή που ομολογουμένως είναι άψογη, δεν είναι η καθαριότητα και ούτε φυσικά οι υπάλληλοι του κλειστού γυμναστηρίου που επίσης είναι άψογοι.

Είναι η ανυπαρξία ενός κυλικείου που είναι εντελώς απαραίτητο όταν φιλοδοξείς να φιλοξενήσεις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και δίνει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην υποδομή.

Έχουμε το τριτοκοσμικό θέαμα των πάγκων μικροπωλητών εκτός του γυμναστηρίου με ιδρωμένους αθλητές και επισκέπτες να περνούν το δρόμο για να αγοράσουν ένα μπουκάλι νερό για να μην λιποθυμήσουν από την ζέστη. Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν γίνει προσπάθειες από κάποιους αντιδημάρχους να επιλύσουν το θέμα του κυλικείου με κάποιον διαγωνισμό και δεν έχει γίνει τίποτα.

Ποιος είναι ο λόγος;

Σύμφωνα με κάποιους δημοτικούς άρχοντες, η αιτία είναι ένας δημοτικός υπάλληλος ο οποίος στερείται κοινής αντίληψης και με μεγάλη εμπάθεια προς τον αθλητικό κόσμο (προσωπική επιλογή του τωρινού Δημάρχου), σύμφωνα με άλλους είναι η πίεση των παράνομων μικροπωλητών.

Το θέμα είναι, ότι δεν μπορεί να απαξιώνεται μία καταπληκτική υποδομή για λόγους που μας εκθέτουν σαν πόλη. Πρέπει να υπάρξει άμεση πολιτική απόφαση του Δημάρχου Χανίων για την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος για να μην φθάσουμε στην επιλογή ελέγχου από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης για την συνεχή απαξίωση μίας πανάκριβης και αναγκαίας υποδομής της πόλης μας.

flashnews.gr