– Έκθεση της εξαμερούς πολυμορφικής εγκατάστασης (installation) με τίτλο “90 Ονειρεμένα φεγγάρια για την Πηνελόπη” του Γιάννη Π. Μαρκαντωνάκη, στον Aγιο Ρόκκο στη Σπλάντζια. Παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις στο διάστημα από 7 έως 16 Σεπτεμβρίου. Στις 7/9 στις 8.30 μ.μ. στην Τούρκικη Κρήνη Σπλάντζιας, ο Νίκος Μπλαζάκης ως αφηγητής, περφόρμερ, μουσικός, θα αποδώσει μετεγγραμμένα παραμύθια από τον ίδιο στα «Ονειρεμένα φεγγάρια –με παραμυθόσκονη» . Συνοδεύει στο ακορντεόν η Εμμανουηλία Ντουσάκη. Είσοδος ελεύθερη. Διοργάνωση: Εφορία Αρχαιοτήτων Χανίων, Χώρος Τέχνης Χανίων.

– Η νέα εικαστική παραγωγή της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων που παρουσιάζει έργα του εικαστικού καλλιτέχνη Κρις Γιανάκος με τίτλο “ SITE“. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10/9. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Σάββατο: 9 π.μ. – 2 μ.μ. και 7 μ.μ. – 10 μ.μ.

– Η ατομική έκθεση του καλλιτέχνη Γιάννου Τζωρτζάκη, “ΑΝΘΡΩΠΟΙ/HUMANS”, εγκαινιάστηκε στη Mare Gallery, στο ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort, στην Αγία Μαρίνα, το Σάββατο 18 Μαΐου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.