Μουσικό φεστιβάλ στήριξης του Ερυθρού Σταυρού, στον Εμπρόσνερο – 4/9

Μουσικοί από Κρήτη, Βρετανία, Ιρλανδία και Σερβία θα εμφανιστούν φέτος στο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής στο αμφιθέατρο του Εμπρόσνερου την Κυριακή στις 7 μ.μ. για να υποστηρίξουν τον Ερυθρό Σταυρό Χανίων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αποκόρωνα.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τους Αποκορωνιώτες φίλους του Ερυθρού Σταυρού Χανίων.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Το φετινό 6ο ετήσιο φεστιβάλ υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά ροκ και ποπ μουσικής με τους: Eric Whibley, επιτυχημένο Βρετανό σύνθετη / τραγουδιστή που μένει Κρήτη που θα ακολουθήσουν το Big Blue, ένα διεθνές συγκρότημα με μουσικούς από Κρήτη, Σερβία και το Ηνωμένο Βασίλειο με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο στο μαντολίνο.
Οι δημοφιλείς Groovistas από τα Χανιά, οι εξαιρετικοί 3Mak + Alison με τους Mike Hague, Kostas Papadonakis και Alexey Kirichenko με τη φωνή της Alison Hatzidakis, τους Irish Bob and the Terrible Tarmacers και τους καυτούς ρυθμούς των Trevor Bain και Nick Dutton.
Το πρόγραμμα θα κλείσει με τους Topless, ένα Ελληνικό ροκ γκρουπ που είχε ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του στο περυσινό φεστιβάλ.

Ολοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς για να βοηθήσουν την προσπάθεια των φίλων του Ερυθρού Σταυρού Αποκορώνου που υποστηρίζει άπορες οικογένειες στην Κρήτη».

https://www.facebook.com/ search/top/?q=embros%20neros%202016