Παγκρήτια πορεία διαμαρτυρίας συνταξιούχων στις 5 Οκτωβρίου

poreiaΣε κινητοποιήσεις προχωρούν οι συνταξιούχοι της Κρήτης διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των συντάξεων τους και την ανεπαρκή ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.
Τα συνεργαζόμενα Σωματεία του Νομού Ρεθύμνου καλούν όλους τους Συνταξιούχους στη Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων της Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στις 21/09/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο, για να οργανώσουν την κινητοποίηση  που θα πραγματοποιηθεί στις 5/10/2016 στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.
Σε σχετική ανακοίνωση τους τα Συνεργαζόμενα Σωματεία των Συνταξιούχων του νομού (ΙΚΑ,ΟΑΕΕ ,Δημοσίου,Σωμάτων Ασφαλείας) σε σχετική ανακοίνωση τους τονίζουν:”Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των προβλημάτων μας και την οργή των περικοπών των συντάξεων, την συνεχή εμπορευματοποίηση της Υγείας και τις υπέρογκες φορολογίες.Την οργή να την μετατρέψουμε στον Δρόμο του Αγώνα που είναι μονόδρομος για την λύση των σοβαρών προβλημάτων που βιώνουμε ως υπαίτιοι της Κρίσης. Την Κρίση να πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν. Εμείς πληρώνουμε μια ζωή στα ασφαλιστικά μας ταμεία και απαιτούμε την Αποκατάστασή τους – Αποκατάσταση της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας για όλους!!
Να ερευνηθεί η διόγκωση του Δημόσιου Χρέους. Η μη ερεύνηση είναι εκ του πονηρού.
Να αφήσετε όλοι σας την  Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλεία της.
Όλοι στο προσκλητήριο του αγώνα. Είναι ώρα να σηκώσουμε Αγωνιστικά όλοι μαζί την γροθιά μας”.