Φωτογραφική έκθεση και άλλες εκδηλώσεις για την Ημέρα Τουρισμού 26-28/9

oreivatikosΣτην έκθεση που γίνεται στην Κρήνη στην Σπλάντζια παρουσιάζεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων τόσο από σπήλαια των Χανίων και της Κρήτης αλλά και από τα Λευκά Όρη.

Θέμα της έκθεσης : “Αυτό το μέρος, που φαντάζει σκοτεινό, βαθύ κι επικίνδυνο..”. Εκτός από τον Ορειβατικό Σύλλογο την έκθεση συνδιοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων και την έχει επιμεληθεί ο Κων/νος Πρώιμος. Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιείται Πεζοπορική διαδρομή από το Γουβερνέτο έως το Σταυρό Ακρωτηρίου. Αναχώρηση από τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων (Τζανακάκη 90), στις 14.00. Δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, τηλ. επικοιν. 2821 3 41666 (10.00-13.00) και στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, τηλ. επικοινωνίας 2821 0 44647 (21.00-23.00) ή στο ακόλουθο mail: [email protected] .
Την Τρίτη 27/9/2016: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στη Δημοτική Αγορά, στις 09.00, με αφορμή την άφιξη κρουαζιερόπλοιου τη συγκεκριμένη ημέρα στην πόλη μας και την Τετάρτη 28/9/2016: Ξενάγηση στην Αρχαία Απτέρα για το Ειδικό Γυμνάσιο.
Σημειώνεται ότι για την Τρίτη 27/9/2016 ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού” θα προβεί σε έκπτωση 10%, μόνο για τους τουρίστες, που θα κάνουν αγορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.

Εω τω μεταξύ, με την παρουσίαση ενός video για την Κίσαμο από τον γνωστό σκηνοθέτη Θ. Παπαδουλάκη αλλά και με βράβευση των επισκεπτών που χρόνια επισκέπτονται την περιοχή θα εορταστεί την Τρίτη η Παγκόσμια ημέρα τουρισμού στο Καστέλι Κισάμου.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Τζανακάκη και περιλαμβάνουν:
• Χαιρετισμό από την αντιδήμαρχο αρμόδια για θέματα τουρισμού κ. Σταυρούλα Βαρουχάκη και παράδοση επαίνων σε επισκέπτες της περιοχής που την προτιμούν για τις διακοπές τους εδώ και χρόνια.
• Προβολή video clip του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την τουριστική προβολή της Κισάμου.
• Χορός από τα παραδοσιακά
συγκροτήματα της περιοχή της Κισάμου.
• Προσφορά κεράσματος (καλσούνια και τσικουδιά) από μαθητές της σχολής ΙΕΚ Δέλτα

Χανιώτικα Νέα