Η Ράνια Κωστάκη και ο Παντελής Σπυριδάκης παρουσιάζουν το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

spyridakis-kostakiΣε κλίμα οριστικοποίησης των τελευταίων λεπτομερειών έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις – συζητήσεις των διοργανωτών του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017 με τους προτεινόμενους παρουσιαστές!

Όλα δείχνουν ότι κινούνται σε πολύ θετικό κλίμα και οι τελικές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά και μάλιστα διαμορφώνονται με μεγάλη προσοχή!

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς τα πρόσωπα κλείδωσαν για την φετινή μεγάλη παρέλαση, τα πρόσωπα που θα υποδεχτούν τους φετινούς καρναβαλιστές.

Το γελαστό παιδί της πιο αγαπημένης πρωινής ραδιοφωνικής ζώνης στο Ρέθυμνο και συνεργάτης του Rethemnos Live, Παντελής Σπυριδάκης και η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, θα είναι οι παρουσιαστές της μεγάλης παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου!

Το δίδυμο μας προδιαθέτει για πολύ κέφι, χιούμορ και πειράγματα με όλους τους καρναβαλιστές, που αναμένονται και φέτος να είναι πάρα πολλοί!

Άλλωστε η εμπειρία και η δυναμική ενέργεια που διαθέτουν και οι δυο θα αποτελέσει την καλύτερη εγγύηση για να μεταφέρουν στον κόσμο τον ξέφρενο παλμό και το αστείρευτο κέφι τους!