Θεατρική παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα μαζί και ζωντανοί επιτέλους” – 10/6

Σάββατο 10 Ιουνίου στο θέατρο Βλησίδη η  παράσταση “ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ “ για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ, απο την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χανίων. (διασκευή του βιβλίου του Αμερικανού συγγραφέα Έιβι (Avi))
Το βιβλίο που έγραψε ο Αμερικανός συγγραφέας Έιβι πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες χρησιμοποιώντας ως καμβά την αιώνια ιστορία αγάπης του Σαίξπηρ διατηρεί την ορμή και τη φρεσκάδα της και εξακολουθεί να απευθύνεται στα παιδιά με ειλικρίνεια και κέφι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ένας μαθητής της β’ γυμνασίου πείθει τους συμμαθητές του να ανεβάσουν το έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” προκειμένου να φέρουν κοντά δύο ντροπαλούς συμμαθητές τους που αγαπιούνται, αλλά δεν τολμούν να το εκφράσουν. Η διαδικασία του ανεβάσματος της παράστασης θα είναι γεμάτη αναποδιές, λάθη, ζήλιες, ευτράπελα, αμφιβολίες, αλλά το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει όλους.

 

Θεατρική διασκευή – Σκηνοθετική επιμέλεια: Άννα Κοντολέων

Παίζουν με αλφαβητική σειρά :
1. Γεωργιακάκη Τζένη
2. Κακατσάκης Νεκτάριος
3. Κληματσάκη Μαρία
4. Λάμπρου Κώστας
5. Μελάκη Πωλίνα
6. Μελάς Αλέξανδρος
7. Μουντάκη Αλκμήνη
8. Μουντάκη Ελένη
9. Μπομπολάκη Ελένη
10. Μπυράκη Βιβή
11. Ξανθουδάκη Νατάσσα
12. Πάγγειου Βάσω
13. Σηφοδασκαλάκη ‘Ελια
14. Σπανουδάκης Νίκος
15. Τατσοπούλου Μάγδα
Συνδιοργανωτές : 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, Δήμος Χανίων, ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Χανίων