Σπωνδή στον Έρωτα, στις “Νεράϊδες” – 22/9

afisa spwndhΑυτή η μουσική παράσταση αναφέρεται στον Ανίκητο Έρωτα με τις δύο φύσεις,

τον γεμάτο Φως αλλά και Πυρ, τον άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχή  του ανθρώπου, αφού αποτελεί γι’ αυτήν το αιώνιο ταξίδι με προορισμό το κάλλος και την πνευματική ολοκλήρωση, αρετές που τον αξιώνουν να συμβάλλει στη συμπαντική ισορροπία.

22 Σεπτεμβρίου 2017
Νεράιδες – Κοντόπουλα Κεραμειών

Ώρα έναρξης: 20:30

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το ΚΤΕΛ στις 19:00

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Τηλ: 693 720 4013

Συντελεστές της παράστασης:

  • Ελισάβετ Βερούλη – τραγούδι, κιθάρα.
  • Γιώργος Λουτσέτης – πιάνο, τραγούδι.

Διανύοντας τον ενδέκατο χρόνο συνεργασίας και πολύπλευρης δημιουργίας, το μουσικό ντουέτο «Είμαστε 2» επιστρέφει με την μουσική παράσταση «ΣΠωΝδή στον Έρωτα», η οποία συγκέντρωσε τα διθυραμβικά σχόλια του κοινού, στις διαδοχικές παρουσιάσεις της, στην Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων και την Αίθουσα «Μ. Κατράκης», όταν πρωτοπαρουσιάστηκε.

Σε έναν ιδανικό χώρο, μέσα στην Φύση και το μαγευτικό περιβάλλον της περιοχής, η «ΣΠωΝδή στον Έρωτα», με τον δίπτυχο χαρακτήρα της (Σπονδή και Ωδή), έρχεται να επικοινωνήσει με το κοινό, εμπλουτισμένη και ανανεωμένη.

Μεταξύ άλλων θα ακουστούν:

Αποσπάσματα από ποιήματα και κείμενα των:
Γιώργου Βλαχάκη, Οδυσσέα Ελύτη, Διονύση Καρατζά, Τάσου Λειβαδίτη, Τίτου Πατρίκιου, Κωστή Παλαμά, Αλκυόνης Παπαδάκη, Γιάννη Ρίτσου, Σαπφούς, Gergana Bardza, Λίλιαν Μπουράνη.

Τραγούδια και μουσικές των:
Ηλία Ανδριόπουλου, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Ζούδιαρη, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Ελένης Καραΐνδρου, Sergio Endrigo, Mark Knopfler, Νίκου Κυπουργού, Αφροδίτης Μάνου, Σταμάτη Κραουνάκη, και πρωτότυπες συνθέσεις του Γιώργου Λουτσέτη.

Δημιουργία αφίσας: Nest Studio & Productions

Εικαστικό έργο αφίσας: Γιάννης Καλιεντζίδης – «Ξυλοβάτης».

Διοργάνωση: Wolve-eNt