Σε Χριστουγεννιάτικα μονοπάτια θα περπατήσει η κοινότητα του ΤΕΙ Κρήτη – 4/12

tei giortiΤην Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 1η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της κοινότητας του ΤΕΙ Κρήτης, στο κεντρικό προαύλιο χώρο του ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Η διοργάνωση της γιορτής θα υποστηριχθεί από ομάδα πενήντα εθελοντών φοιτητών.

Σκοπός της μεγάλης Γιορτής είναι η ένωση όλης της κοινότητας του ΤΕΙ Κρήτης, η δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας, καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων του Ιδρύματος με τους τοπικούς παράγοντες, τους παραγωγικούς φορείς και γενικότερα, τους κάτοικους της Κρήτης. Επίσης, η στήριξη της γιορτής από εθελοντές φοιτητές βοηθάει στην ενδυνάμωση τους, στην καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και στην ανάπτυξη δράσεων οργανωμένου εθελοντισμού, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας.

Η έναρξη της γιορτής, θα γίνει με τη φωταγώγηση των τεσσάρων πεύκων στον κεντρικό  προαύλιο χώρο του ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο. Καθότι η ποιοτική μουσική ευφραίνει τις ψυχές και τις γαληνεύει, θα μας δημιουργήσουν εορταστική ατμόσφαιρα τα παρακάτω μουσικά σχήματα, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς.

  • Η Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Ιδομενέως, αποτελούμενο από 44 νέους και νέες, με συνοδεία πιάνου από τον πιανίστα Νίκο Κοκκίνη.
  • Οι «Αντικρουστοί», αποτελούμενο από 17 άτομα. Μια μπατουκάδα (ορχήστρα βραζιλιάνικων κρουστών), του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  • Οι “Music Education Lab Jazz Band”
  • Κρητικό Συγκρότημα, αποτελούμενο από μουσικούς και χορευτές: το μουσικό συγκρότημα του Γ. Μπιτζανάκη και το χορευτικό συγκρότημα «Μαρής».

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν θα ξεπερνούν τα 80 άτομα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, για τη συλλογή χρημάτων άπορων φοιτητών του ΤΕΙ. Από μία τόσο παραμυθένια χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης, με την σύζυγό του και δύο από τα ξωτικά τους, που θα μοιράζουν σε όλα τα παιδάκια καραμέλες καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

 

kriti24.gr