Η μεγάλη παρέα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους στην Κρήτη, να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της έναρξης του Καρναβαλιού!

Η Τελετή Έναρξης θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου από την Μεγάλη Πόρτα, με ένα χαρούμενο Παιδικό πάρτι με μουσική και δρώμενα.

Στις 18:00 ο Βασιλιάς Καρνάβαλος με τη συντροφιά μικρών και μεγάλων, ξεκινάει την καθιερωμένη του πορεία στους δρόμους της Παλιάς Πόλης. Η πομπή καταλήγει, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις 19:00 στην πλατεία θα λικνιστούμε στους ρυθμούς της Jumba από τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου (υπευθ. Κατερίνας Κυριανιτάκη)!

Στις 19:30 στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, θα γίνει η καθιερωμένη, ξεκαρδιστική Προσφώνηση – Αντιφώνηση του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Στις 20:00 θα παρουσιαστεί η θεματική της αφίσας του 2018 και ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018!

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των στολών των πληρωμάτων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018, καθώς και μουσικά και χορευτικά δρώμενα από σχολές της πόλης μας!

Στις 21:00 το κέφι θα κορυφωθεί με τους μοναδικούς Locomondo!

Οι Locomondo έρχονται για πρώτη φορά στο Καρναβάλι του Ρεθύμνου για μια μοναδική Αποκριάτικη «γιορτή». Αυτή η απίθανη χιλιοτραγουδισμένη παρέα, που μας έχει χαρίσει στιγμές μοναδικές, με το σούπερ χιτ «80s» ακόμα να τραγουδιέται από μικρούς και μεγάλους και το ολόφρεσκο «La Mulata», θα απογειώσουν τη βραδιά σε πανδαιμόνιο χορού τραγουδιού και τρέλας!