Πρωτοποριακή μουσική εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό – 21/4

Εκδήλωση μουσικής και λόγου με θέμα “η Μουσική έχει πάντα Δίκιο” για την ενίσχυση του Παραρτήματος Νέων και Παίδων Χανίων διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου στο ΚΑΜ (7μμ) ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων, η Αντιπεριφέρεια Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και το Εθελοντικό Σωματείο “Στήριξης”.

Στην εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τραγούδια που έχουν γράψει νομικοί, λειτουργοί της δικαιοσύνης και με την ευκαιρία αυτή παραχωρήθηκε την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου στη Βιβλιοθήκη του Δ. Σ. Χανίων.

Κατά την διάρκεια της οποίας επισημάνθηκε ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή 1.200.000 ευρώ στα ταμεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης τα οποία “λιμνάζουν” ενώ θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν την αποκατάσταση των κτηρίων στα Χανιά που έχουν βγει εκτός λειτουργίας εδώ και μία πενταετία από σεισμό.

Αρχικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Γιάννης Δασκαλάκης τόνισε το κοινωνικό πρόσωπο της εκδήλωσης καθώς γίνεται για ανθρώπινο και φιλανθρωπικό σκοπό και κάλεσε τους Χανιώτες να δουν και να απολαύσουν αυτή την καλλιτεχνική και επιστημονική προσπάθεια συμμετέχοντας και οι ίδιοι με την αγορά του εισιτηρίου των 5 ευρώ.