Με τους δύο διεθνώς καταξιωμένους τραγουδιστές και μουσικούς: Kamau Imhotep και Kool Johnny Kool, από το Kingston της Jamaica.

Παιδικοί φίλοι, μεγάλωσαν μαζί στο Kingston και από νωρίς τους κέρδισε η μουσική. Αργότερα χωρίστηκαν οι δρόμοι τους. Ο Kamau συνέχισε στην Jamaica κι από εκεί ως ορμητήριο στις ΗΠΑ, Ευρώπη, Αφρική, Ιαπωνία. Ο Johnny συνέχισε την καριέρα του στις ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία. Ο καθένας τους υπηρετεί διαφορετικό είδος της μουσικής της πατρίδας τους (Ρέγκε). Ο πρώτος, μελωδικός τραγουδιστής την Reggae roots και ο δεύτερος δυναμικός περφόρμερ την Reggae dancehall. Τα τελευταία οκτώ χρόνια συναντιούνται ξανά επί σκηνής, παντρεύουν αυτά τα είδη και μας προσφέρουν ένα πολύ ενδιαφέρον και άκρως ρυθμικό, μελωδικό και χορευτικό σόου.

Τους στίχους των τραγουδιών , με πολιτικό και κοινωνικό περιεχόμενο, γράφουν οι ίδιοι. Παρουσιάζουν τραγούδια από τους δίσκους τους: “Quest”, “ Sight Up” και “Freedom Chant”.

Διοργάνωση: Τοπική Επιτροπή Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Ν. Ηρακλείου και Σύλλογος Γερμανόφωνων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ηρακλείου

Γενική Είσοδος: 8,- Ευρώ
Φοιτητικό, μειωμένο: 5,-Ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: 5,- Ευρώ (βιβλιοπωλείο Αναλόγιο-Ρούσου Χούρδου 8- και από τους Καθηγητές Γερμανικών)
Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς