Βραδιά Οινογευσίας κρασιών χωρικής οινοποίησης, στην Πανέθημο – 18/8

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανεθημου – Κρύας Βρύσης, η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και ο Δήμος Πλατανιά, διοργανώνουν, για 5η συνεχόμενη χρονιά, βραδιά Οινογευσιας κρασιών χωρικής οινοποίησης στην Πλατεία της Πανεθημου, το Σάββατο 18/8 από τις 8.30 το απόγευμα.


Όσοι επιθυμούν να στείλουν κρασί για την δοκιμασία της Οινογευσιας, θα πρέπει να το έχουν παραδώσει μέχρι και την Παρασκευή 17/8. Όσοι επιθυμούν να στείλουν δείγμα από την πόλη των Χανίων και την ευρύτερη περιοχή, μπορούν να προμηθεύονται κατάλληλες φιάλες μαζί με το συνοδευτικό έντυπο, από το cafe plus στην Αποκορωνου 16-20, και να το επιστρέψουν εκεί.
Οι κατηγορίες που θα λάβουν μέρος στην φετινή δοκιμασία είναι οι εξής: 1. Ρωμεικα φρέσκα ( μέχρι 3 ετών ) 2. Ρωμεικα παλιά ( μαρουβαδες ) 3. Ποικιλιακα 4. Λευκά.
Στείλτε το δείγμα σας και ελάτε με την παρέα σας στην πανέμορφη πλατεία μας, συζητηστε με τους καταξιωμένους οινογευστες και λυστε όλες τις απορίες σας, σχετικά με την οικιακή οινοποίηση.
Για όσους θέλουν θα υπάρχει φαγητό που περιλαμβάνει μπριζόλα με πατάτες 8 ευρώ, σαλάτα 4 ευρώ, κρασί φιάλη μισού λίτρου 2 ευρώ.

Στην συνέχεια θα μας διασκεδάζουν με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα οι ” Εντεχνως Λαϊκοί “.
Σας περιμένουμε όλους, σε μια μοναδική για τα δεδομένα του νομού μας εκδήλωση !!!
Για πληροφορίες καλέστε 6948948067