Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Alex Dante για μία σόλο μουσική παρουσίαση.


Με βασικό πυρήνα τα Νυχτερινά του Frederic Chopin αλλά και με έργα των Erik Satie, Sergei Rachmaninov και Wes Montgomerry έχει επαναπροσδιορίσει τον προσωπικό του ήχο και θέτει έρωτήματα για την ύπαρξη ή μη τών μουσικών στύλ.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ. – 8 μ.μ.

Comeet

Petraki Louka 3, 71306 Ηράκλειο Κρήτης

Είσοδος Ελεύθερη
…………………………………………………………………………………………

Βιογραφικό
O Αλέξανδρος Δανδουλάκης (Alex Dante) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών στο Ε.Μ.Π. και παράλληλα μουσική στο Ωδείο Μουσικής Πράξης. Αποφοίτησε από το τμήμα του West London University (London College of Music) με το πτυχίο Licentiate of Teacher’s Diploma.

Έχει συνεργαστεί και συνυπάρξει με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και με σημαντικούς μουσικούς του εξωτερικού όπως Bill Frisell, Monophonics, Alan Zavod (Frank Zappa & the Mothers), Soul Jazz Orchestra, Thievery Corporation, Radio Moscow κ.α. Οι προσωπικές του δουλειές κυμαίνονται σε πολλά μουσικά ύφη όμως τον κέρδισε η solo προσέγγιση της ηλεκτρικής κιθάρας. Το 2018 συμμετείχε στο 18ο Athens Jazz Festival της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων. H χρήση κιθαριστικών εφέ και 2 ενισχυτών παίζοντας stereo δημιουργεί ένα ογκώδες ηχοπεδίο δίνοντας νέες δυνατότητες στην solo κιθάρα.

Videos
https://www.youtube.com/watch?v=WY0Tkxf89Ns&t=301s
https://www.youtube.com/watch?v=d7vNDObr9m4 https://www.youtube.com/watch?v=BQgm3rEaUdk

Social media
https://www.facebook.com/maltdante/ (Facebook page) https://www.facebook.com/al.dandoulakis (Personal Facebook account) https://www.instagram.com/maltdante/ (Instagram)