Γλέντι οικονομικής Ενίσχυσης της Συλλογικότητας Terra Verde ( Πράσινη Γη ).


Η συλλογικότητα Terra Verde ( Πράσινη Γη ) σας καλεί στο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης την κυριακή 9 Δεκεμβρίου απ τις 14:00 και μετά
Η Terra Verde μεγαλώνει, επεκτείνεται και στην πλευρά της Tσουδερών. Η επέκταση αυτή δεν γίνεται βέβαια στη λογική του γιγαντισμού, ούτε αποσκοπεί στο κέρδος. Προτάγματα του εγχειρήματος παραμένουν η στήριξη των ντόπιων, μικρών παραγωγών, η άμεση επικοινωνία παραγωγού καταναλωτή, η εργασία με αξιοπρέπεια. Σε μια περίοδο δημιουργίας πολλών συνεργατικών εγχειρημάτων που δραστηριοποιούνται στον αγροτοδιατροφικό τομέα [στον τομέα παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων], θέλουμε να υπάρχει ένας χώρος στήριξης αυτών των εγχειρημάτων και προώθησης των προϊόντων τους. Στην μεγαλύτερη πια Terra Verde θα υπάρχουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλαντικά, μπύρες από μικρά ζυθοποιεία, κρασιά από ντόπιους παραγωγούς.
Το μεγάλωμα της Terra Verde έχει μια ακόμα πτυχή που μας γεμίζει αισιοδοξία. Σε μια εποχή που η πόλη μετατρέπεται σε τουριστικό θέρετρο με την εκδίωξη ουσιαστικά των κατοίκων της, ένας χώρος-κελεπούρι, στο κέντρο της δεν μετατρέπεται σε ένα ακόμη ξενοδοχείο ή σε καφέ μπαρ, αλλά δίνεται για να στεγάσει εγχειρήματα αλληλεγγύης.
Αυτά κι άλλα πολλά θα κουβεντιάσουμε την κυριακή 9/12 κάνοντας ευρύτερα γνωστά τα σχέδια μας, τους προβληματισμούς και τις αντιφάσεις μας. Ακόμα θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε με μουσική από διάφορα σχήματα φίλων κι αλληλέγγυων του εγχειρήματος και θα δοκιμάσουμε φαγητά φτιαγμένα με αγάπη και με προϊόντα από την Terra Verde.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
2.00 – 4.30 μ.μ.

Terra Verde-chania
Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, 73134 Χανιά