Δέσποινα Καμπούρη «Δεν θα ξεκατινιαστώ για να πετύχω»

Η Δέσποινα Καμπούρη, μετά την επιτυχημένη της παρουσία στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στo “Όλα”, δέχθηκε πρόταση και τελικά θα παρουσιάσει την εκπομπή “LifeStyle” στο Alter. Για το νέο της βήμα αλλά και την μίλησε στη “Real Life”.

Το επόμενο Σάββατο είναι η πρεμιέρα του “LifeStyle”: “Κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία αλλά όλοι την κυνηγούν. Αλλά μπορώ να εγγυηθώ οτι θα δουλέψω σκληρά. Στόχος είναι η φετινή εκπομπή να διατηρήσει την την ποιότητα της με φυσικά έναν αέρα ανανέωσης. Δεν θα ξεκατινιαστώ για να πετύχω. Κάθε δουλειά που κάνω έχει προσωπικά στοιχεία, γιατί βάζω όλο μου τον εαυτό. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιοι”.

Η νεαρή παρουσιάστρια θεωρεί πως η τηλεόραση έχει αλλάξει σε σχέσει με το παρελθόν: “Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Όλοι προσαρμοζόμαστε στα καινούργια δεδομένα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τελείωσαν τα χρυσά συμβόλαια, έπεσαν οι μισθοί και μίκρυναν οι παραγωγές. Δεν δίνονται οι ίδιες ευκαιρίες όπως στο παρελθόν”.

Για την μεσημεριανή ζώνη λέει: “Θεωρώ οτι η πρώτη εβδομάδα για τις μεσημεριανές εκπομπές ήταν φλατ γιατί ανέδειξε τρεις νικητές. Είναι τόσο μικρές οι διαφορές στα νούμερα που κανένας δεν βγήκε χαμένος”.

Τέλος για την προσωπική της ζωή δεν θέλησε να μιλήσει και αρκέστηκε στο να δηλώσει: “Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα πάνε όπως ονειρευόμουν”.

[Yupi.gr]