Στις Αρχάνες έκλεισε την προεκλογική του ομιλία ο Στ. Αρναουτάκης

Μεγάλος νικητής των εκλογών της Κυριακής θα είναι η Κρήτη ήταν το μήνυμα που έστειλε από τις Αρχάνες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης επέλεξε να κλείσει τον προεκλογικό του αγώνα στις Αρχάνες, τον τόπο από όπου ξεκίνησε την πολιτική του πορεία ως δήμαρχος Αρχανών.

Μία πορεία που πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο και την Ελληνική Βουλή για να φτάσει σήμερα στην διεκδίκηση της πρώτης εκλογής αιρετού περιφερειάρχη Κρήτης. Σε ένα έντονο συναισθηματικό κλίμα οι κάτοικοι των Αρχανών τον υποδέχτηκαν με την αγάπη και τη θέρμη που πάντα έδειχναν και δείχνουν στον Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ συχνά στη διάρκεια της ομιλίας του τον διέκοπταν με θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα. Όμως και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση καλώντας τους αρχανιώτες να του συμπαρασταθούν ώστε από το θαύμα των Αρχανών που όλοι μαζί πέτυχαν πριν μερικά χρόνια να καταφέρουν να κάνουν πράξη το θαύμα της Κρήτης.

«Μαζί έχουμε δώσει πολλές μάχες. Μαζί έχουμε καταφέρει πολλά.

Σήμερα  αν θέλουμε να πάμε μπροστά, αν θέλουμε να ανατρέψουμε όλα αυτά που μας πληγώνουν, όλα αυτά που δεν μας αξίζουν, θα πρέπει να βασιστούμε πάνω σε αυτή την ενότητα. Πάνω σε αυτά που μας ενώνουν. Χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις, χωρίς πολίτες χρωματισμένους που θα διαχωρίζονται σε ημέτερους ή μη, αλλά με μια συμμαχία με όλους τους πολίτες της Κρήτης. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης για την Κρήτη μας.

Μια κοινωνία δημιουργίας και αλληλεγγύης, μια κοινωνία με αξίες και ιδανικά. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας και τη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί κάναμε πράξη το «μικρό θαύμα των Αρχάνων». Μαζί θα κάνουμε πράξη το μεγάλο θαύμα της Κρήτης. Δύναμή μου είστε όλοι εσείς. Όλοι οι Αρχανιώτες και όλες οι Αρχανιώτισσες. Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη Νικητής δεν θα είναι Το Ηράκλειο, το Λασίθι, το Ρέθυμνο ή τα Χανιά.

Νικητής θα είναι η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ» ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης.

[2810.gr]