Ο Δημήτρης Τικτόπουλος, που μας έρχεται από την συμπρωτεύουσα αλλά κατάγεται  από την Σουηδία και από την Τσεχία, δεν αποχωρίζεται ποτέ 2 πράγματα: Το σκουφί του και το τραγούδι !

Το αγαπημένο motto του Δημήτρη είναι το: «The show must go on» και ο Freddie Mercury είναι ο αγαπημένος του καλλιτέχνης.

Στα 30 του, δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα στη  ζωή του. Ο Δημήτρης έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στη σκηνή, κάτι που μας έδειξε από την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους κριτές, ενώ καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στην ροκ προσωπικότητά του και στα πιο λαϊκά ακούσματα.

Η συνεργασία του με τους Αντώνη Ρέμο, Έλενα Παπαρίζου και Πέγκυ Ζήνα είναι οι μέχρι τώρα καλύτερες επαγγελματικές του στιγμές.

 

 

Η 26χρονη Κέρεν – Πηνελόπη Ταμάμη, με καταγωγή από την Αγγλία, μεγάλωσε στο Μοσχοχώρι Λαμίας.

Καθόλου περίεργο λοιπόν που αγαπημένος της προορισμός είναι το Λονδίνο.

Μουσικές σπουδές δεν έχει κάνει, ωστόσο η καλή φωνή της και η αποφασιστικότητά της την έφτασαν μέχρι τα live.

Εργάζεται ως γραμματέας σε εταιρία event planning όμως, το όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ και… καφέ, που είναι και απαραίτητος για να ανοίξει το το μάτι τα πρωινά !

 

 

 

 

 

Ο 21χρονος Κωνσταντίνος Φραντζής δηλώνει συναισθηματικός, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το tattoo του που λέει: «η καρδιά προστάζει».

Το motto του είναι «όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν».

Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αγαπημένος του ταξιδιωτικός προορισμός είναι η Ρώμη.

Τα τελευταία 6 χρόνια, έχοντας κάνει μαθήματα φωνητικής, τραγουδάει με διάφορες rock/pop μπάντες ενώ παράλληλα εξασκεί και το επάγγελμα του διατροφολόγου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα Μορένα είναι μια νεαρή 20χρονη δημοσιογράφος από την Νάουσα με πολλή θετική ενέργεια και πίστη στον εαυτό της.

Λατρεύει τη θάλασσα και της αρέσουν τα ταξίδια και τα έντονα χρώματα.

Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, είναι blogger, έχει για κατοικίδιο ένα κουνέλι, τον Τάκη

και υποστηρίζει πως η ζωή είναι ωραία γι’ αυτό και η ίδια πάντα χαμογελάει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, η καταγωγή του όμως είναι από τη Λειβαδιά – την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ!

Το μεγαλύτερο κομμάτι από τα 32 χρόνια του το έχει περάσει σε δυο κατ’ εξοχήν μουσικές πόλεις, την Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Γιοκαρίνη και με την Ελένη Δήμου και τώρα συνθέτει δικά του τραγούδια ενώ παράλληλα είναι ο front man του γκρουπ «Τσακαλάκος και οι Άρρωστοι»!

Δεν είναι καθόλου πρωινός τύπος αλλά αν έχει κάτι να κάνει το πρωί, θα σηκωθεί από το κρεβάτι μόνον επειδή έχει βάλει το ξυπνητήρι μέσα σε κατσαρόλα – όπως τον συμβούλεψε κάποτε η γιαγιά του!