Οι υποψήφιοι του Greek Idol και το Κατερινιώ…

Η 19χρονη Κατερίνα Κουκουράκη από την Κρήτη είναι αυθόρμητη και ενθουσιώδης.

Το sexy εκτόπισμά της σε εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή και η αυτοπεποίθησή της, της δίνει μεγάλη άνεση  επάνω στη σκηνή !

Η Κατερίνα είναι κορίτσι με όνειρα που αγαπάει πολύ το σπίτι της στην Κρήτη, τις βόλτες στη λίμνη με το μηχανάκι της ενώ λατρεύει τις παιδικές ταινίες!

Έχει δυναμικό χαρακτήρα και «δυνατή» φωνή !

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Χρύσανθος Καντερές είναι 23 ετών και μένει στην Κέρκυρα.

Όταν περιγράφει τον εαυτό του χρησιμοποιεί λέξεις που αρχίζουν από «Σ»: Συναισθηματικός, συγκαταβατικός, συνεσταλμένος.

Μετά τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να τους βοηθήσει.

Παράλληλα δεν παραμελεί καθόλου την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, και έτσι εμφανίζεται στις μουσικές σκηνές του νησιού του, παρέα με την κιθάρα του, τον μόνιμο συνταξιδιώτη του.

Αγαπημένος του καλλιτέχνης είναι ο Bryan Adams και αγαπημένο του motto είναι το «ό,τι αξίζει πονάει, και είναι δύσκολο».

Η Μαρία, ή αλλιώς Μαλού Κυριακοπούλου, από την Καλαμάτα, είναι 21 ετών και σπουδάζει φιλολογία, μουσική και υποκριτική, ενώ βρίσκει χρόνο να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει με μια βραζιλιάνικη μπάντα μιας και λατρεύει τα μέρη εκείνα!

To motto της :

«Αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις» φαίνεται να το υποστηρίζει μιας και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της.

Αγαπάει πολύ τους φίλους της και τις βόλτες στην παραλία μαζί με την μαμά της!

Είναι χαμηλών τόνων και δηλώνει κυκλοθυμική και πεισματάρα!

 

 

 

 

Η αγαπημένη φράση του 20χρονου Χρήστου Τσουμάνη είναι «έχω δίκιο!!» και μάλλον πρέπει να την επαναλαμβάνει συχνά μιας και περιγράφει τον εαυτό του σαν πεισματάρη και ισχυρογνώμονα.

Σπουδάζει δικηγόρος αλλά ευελπιστεί να αφήσει τη…. θεά Θέμιδα για τον θεό Απόλλωνα !

Στις audition του Greek Idol ήρθε «σκαστός» από τους γονείς του.

Δηλώνει εναλλακτικός τύπος, του αρέσει το κάμπινγκ (συγκεκριμένα στην Σαμοθράκη), το αγαπημένο του χρώμα είναι το γκρι και μέχρι τώρα στη ζωή του δεν έχει να μετανιώσει για τίποτα απολύτως.

Αφού είπαμε, είναι ισχυρογνώμονας !

 

 

 

 

 

Η 18χρονη Χρύσα Μπανδέλη από τα Ιωάννινα είναι ένα κορίτσι με ευγενική προσωπικότητα και ευαισθησία που αφοπλίζει τους πάντες με την γλυκύτητά της.

Σπουδάζει θεολογία, έχει κάνει μαθήματα μουσικής και έχει κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού. Έχει επίσης εμφανιστεί στον παρελθόν σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Το motto της είναι: «ότι σκεφτόμαστε το προσεγγίζουμε». Νιώθει ισορροπημένη και δεν παραιτείται από κάτι που ξεκινά μιας και πιστεύει πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο!