Θερινα Σεμινάρια στο Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος στο Χουδέτσι Ηρακλείου

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στα μουσικά εκπαιδευτικά δρώμενα, το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος ανακοινώνει την διεξαγωγή των θερινών σεμιναρίων και με χαρά σάς προσκαλεί να συμμετάσχετε.

Από 28 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2010 και για 8η συνεχή χρονιά, περισσότεροι από 20 κορυφαίοι μουσικοί, εκπρόσωποι διαφορετικών μουσικών παραδόσεων από όλο τον κόσμο, θα έρθουν να διδάξουν στο Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, στο χωριό Χουδέτσι στην Κρήτη.

Το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος ιδρύθηκε το 1982 από τον Ross Daly με σκοπό την παρακίνηση των νέων (και όχι μόνο) προς μια δημιουργική προσέγγιση των παραδοσιακών μουσικών ιδιωμάτων από διάφορα μέρη του κόσμου. Από το 2003, οπότε και άρχισε την επίσημη εκπαιδευτική δραστηριότητά του, έχει διοργανώσει, σε χειμερινούς και θερινούς κύκλους και σε συνεργασία με τον Δήμο Ν. Καζαντζάκη, πάνω από 160 σεμινάρια και πολυάριθμες συναυλίες με διακεκριμένους μουσικούς εκπροσώπους πολλών και διαφορετικών μουσικών παραδόσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσικού Εργαστηρίου: www.labyrinthmusic.gr

Για δηλώσεις συμμετοχής και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας:
Τηλέφωνο: 2810-741027 (09:00 – 15:00) και στο e-mail: [email protected]

[Rethemnos.gr]