Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στις 6:30μ.μ.

H σκηνική του παρουσία σπανίζει και οι μουσικοί που τον συνοδεύουν δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μαγική και ρυθμούς ξέφρενούς σε ένα σετ που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε παρασύρει από τα πρώτα κιόλας λεπτά.
Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό πάρτυ με τον Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του Maraveyas Ilegal το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα πλαίσια του Μεσογειακού Φεστιβάλ 2011.

Μαζί του εμφανίζονται τα χανιώτικα μουσικά συγκροτήματα
zero-project, SunFistic, Pejot, Tinkerbell, Psycho

Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:30 μμ
Είσοδος 15 ευρώ.
Προπώληση 10 ευρώ / studio 2000, La Si Do, Κιόσκι Δημοτική Αγορά

Ο Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) γεννήθηκε το 1974 στο Αγρίνιο. Τραγουδοποιός και πολυοργανίστας που αναδεικνύει τους παραδοσιακούς ήχους της μεσογειακής Ευρώπης, ο Μαραβέγιας ερμηνεύει τραγούδια στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά. Ξεκίνησε τη μουσική του πορεία στην Ιταλία, όπου εκτός από τις σπουδές του στη Στατιστική, φοίτησε και στο ωδείο Niccolo Piccini του Bari (σπούδασε αρμονία, αντίστιξη και φούγκα.) Ο πρώτος του δίσκος με το συγκρότημα X-darawish κυκλοφόρησε το 1998 στην Ιταλία. Η μουσική του Κωστή Μαραβέγια είναι ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις και jazz και bossa nova στοιχεία. Το 2003, το πρώτο κεφάλαιο στη σόλο δισκογραφία του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο Ραδιοπειρατής σηματοδότησε την άφιξη ενός νέου συναρπαστικού ταλέντου στην ελληνική μουσική σκηνή. Το δεύτερο άλμπουμ του, Maraveyas Ilegal ,ακολούθησε το 2007 με τεράστια απήχηση σε κοινό και κριτικούς, ενώ το τρίτο και πιο πρόσφατο άλμπουμ Welcome To Greece κυκλοφόρησε το 2009 με ανάλογη επιτυχία από τη νεοσύστατη Ilegal Productions.
Οι Maraveyas Ilegal έχουν παίξει ζωντανά σε διάφορα φεστιβάλ σε χώρες όπως η Αυστρία, η Ιταλία και το Βέλγιο, ενώ στην Αθήνα έδωσαν μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Βράχων και στο sold out Ark Festival το 2010. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές αναμεταδόσεις, όπως στην πρώτη σε ακροματικότητα γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή “Le Fou Du Roi” του Radio France (που έφτασε στα αυτιά ακροατών της Γαλλίας και της Γερμανίας) και στην έναρξη του Prix Europa, του Διεθνούς Φεστιβάλ Τηλεόασης, Ραδιοφώνου και Νέων Τεχνολογιών στο Βερολίνο. Η συναυλία αυτή πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο Μουσικής του Βερολίνου και μεταδόθηκε ζωντανά στα μεγαλύτερα ραδιοτηλεοπτικά και ιντερνετικά δίκτυα της Ευρώπης, ενώ σύντομα η ηχογραφημένη της εκδοχή θα κυκλοφορήσει και δισκογραφικά.

Στη συναυλία αυτή έκανε την πρεμιέρα του το τραγούδι “Rue Madame”, για το video clip του οποίου διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Dailymotion ο πρώτος παγκόσμιος διαγωνισμός σκηνοθεσίας με πρωταγωνιστή Έλληνα καλλιτέχνη.

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν (2011-2012) θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ΕΡΤ η εκπομπή “Μεσόγειος”, ένα μουσικό ντοκιμαντέρ-road trip με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια ο οποίος ταξιδεύει σε μεσογειακές πόλεις, συλλέγει ιστορίες και ήχους και παίζει μαζί με μουσικούς ανταλλάσσοντας ιδέες και τραγούδια.
Οι Maraveyas Ilegal είναι οι :
Κωστής Μαραβέγιας – φωνή, ακορντεόν, πιάνο, κιθάρες
Νίκος Παπαβρανούσης – ντραμς
Ίλαν Μανουάχ – σαξόφωνο
Άγγελος Παπαδάτος – μπάσο
Γρηγόρης Ντανής – ηλεκτρική κιθάρα

Και τα Χανιώτικα συγκροτήματα …

zero-project
Οι zero-project είναι μια μαθητική μπάντα που ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια. Αφορμή αλλά και σκοπός η διάθεση για μουσική έκφραση των συντελεστών της μπάντας. Ξεκίνησαν με punk μουσικές, στην πορεία άλλαξαν ήχο εντάσσοντας και τον ελληνικό στίχο στο ρεπερτόριο τους. Οι zero-project έχουν εμφανιστεί στο Twofestival 2009,2010 και 2011, στο αντιπολεμικό φεστιβάλ του 2010, στις Αναιρέσεις 2010 και 2011 και σε πολλά άλλα Live.
Οι zero-project είναι οι :
Γιώργος Μουλούδης (κιθάρα)
Στέφανις Ζυμβραγουδάκης ( κιθάρα – φωνή)
Σπύρος Κουράκης ( Μπάσο – φωνή)
Νίκος Αναστασάκης ( ντραμς)

SunFistic
Οι SunFistic,είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια. Υποστηρίζουν την ελληνική ροκ σκηνή προσθέτοντας την προσωπική τους πινελιά γράφοντας δικά τους κομμάτια.
Οι SunFistic είναι οι :
Λιλικάκης Σταύρος (Φωνή)
Βλαχάκης Γιώργος (Μπάσο)
Τσιβουράκης Μάνος (Ντράμς)
Κορκίδης Γιώργος (Κιθάρα)
Βουρλάκης Δημήτρης (Κιθάρα)

Pejot
Είμαστε συγκρότημα εδώ και 2 χρόνια! Οι διασκευές που προτιμάμε να παίζουμε είναι κυρίως από συγκροτήματα όπως Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Pink Floyd και άλλα συγκροτήματα της δεκαετία του 60 και 70. Έχουμε γράψει 3 δικά μας κομμάτια τα οποία θυμίζουν progressive rock και psychedelic. Έχουμε παίξει στα εξής live : Twofestival 2010 και 2011, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ 2010 και 2011, live στο 1ο γυμνάσιο στην αγορά (17 Νοέμβρη), στο μαγαζί 4 Εποχές, στο Green Teen Festival 2010 και στο Bang your Head festival.
Οι Pejot είναι οι :
Γιάννης Παυλιουδάκης (Μπάσο)
Ροσσέτος Ιάσονας (Κιθάρα)
Φουντουλάκης Ευτύχης (Κιθάρα)
Μανιουδάκης Γιώργος (Ντράμς)
Κουσουνής Κοσμάς (Φωνή)
Μαλινάκης Γιάννης (Φωνή)

Tinkerbell
Οι Tinkerbell «γεννήθηκαν» το Μάιο του 2010. Μετά από ένα πειραματισμό με διάφορα είδη μουσικής το συγκρότημα πλέον εκφράζεται με μουσικές punk με κυρίως κοινωνικό-πολιτικούς στίχους.
Όσον αφορά τις επιρροές; Οτιδήποτε δουν, ακούσουν, ζήσουν μπορεί να επηρεάσει σε αυτά που θα γράψουν.
Οι Tinkerbell είναι:
Σύλλας(Κιθάρα,Φωνή)
Βαρδής(Μπάσο,Φωνή)
Μάνος(Τύμπανα)

Psycho
Ξεκίνησε στα Χανιά γράφοντας στίχους, κάνοντας τις πρώτες του εμφανίσεις στα τέλη του 2007, με αρκετά μεγάλη ανταπόκριση απ’ το χανιώτικο κοινό.
Έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ: Twofestival 2008-2011, Φιλανθρωπικό, Open Arena, Rethpresent, Against All, Green Teen, Αντιρατσιστικό καθώς και σε πολλές άλλες συναυλίες.
Αρκετά αργότερα ασχολήθηκε και με τον τομέα των μουσικών παραγωγών. Έχει πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια αν και πρόσφατα(Μάης 2011) κυκλοφόρησε ένα αλμπουμάκι με μουσικές του Διχασμένου(πρώην Χ-UP-C)