Εκθεση Φωτογραφίας από τη ζωή των ζώων

Εκθεση Φωτογραφίας από τη ζωή των ζώων, στο Γιαλί Τζαμί στο ενετικό λιμάνι από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικές φωτογραφίες από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν στον άγνωστο και συγκινητικό κόσμο των άδολων φίλων μας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα μοιρασθούν ενημερωτικά φυλλάδια όσον αφορά στα δικαιώματα των ζώων και στις υποχρεώσεις και συμπεριφορά των πολιτών απέναντί τους.
Επίσης, θα γίνει χριστουγεννιάτικη κλήρωση δύο έργων τέχνης, δημιουργήματα και προσφορά  της καθηγήτριας Καλών Τεχνών, κας Zoya και της ζωγράφου Borisova Elena, στην οποία έχει απονεμηθεί το κρατικό Βραβείο Ουκρανίας καλύτερης γυναίκας ζωγράφου 2011.
Την έκθεση διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων», ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καλούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά τους να επισκεφθούν την έκθεση αυτή, στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων. Η επίσκεψη αυτή θα καλλιεργήσει τον νου και την ψυχή όλων μας -μικρών και μεγάλων. Κοιτώντας στις πρωτότυπες φωτογραφίες τα βλέμματα των ζώων, θα καταλάβουν την ψυχή τους. Οπως λέει και ο φιλόσοφος Marti Buber ‘τα μάτια ενός ζώου έχουν την ικανότητα να μιλούν μια σπουδαία γλώσσα’».
Μέρος των εσόδων της έκθεσης -καθώς και ρουχισμός- θα δοθούν για την ενίσχυση των άστεγων της πόλης μας.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 10.30 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 10 μ.μ..

Γιαλί Τζαμισί
Ενετικό Λιμάνι, Ακτή Τομπάζη
Χανιά

Πληροφορίες τηλ. 6976489349.