Ημερίδα για τη διάβρωση των ακτών

Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά, Ο Ιάρδανος  σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων και το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Κρήτη του διεθνούς φήμης καθηγητή ακτομηχανικής Δρ. Patrick Lynett

διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Πρακτικές αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών στη βορειοδυτική Κρήτη» στο Κολυμπάρι, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, ώρα 10.00 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ορθόδοξης Ακαδημίας της Κρήτης.

Ομιλητές :
Δρ. Patrick Lynett Kαθηγητής Ακτομηχανικής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, ΗΠΑ.

Δρ. Κωνσταντίνος Συνολάκης, Καθηγητής  Φυσικών Καταστροφών, Τσουνάμι και Παράκτιας Μηχανικής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών.

Δρ. Χρήστος Αναγνώστου, Γεωλόγος – Ιζηματολόγος, Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι αρχές του τόπου και ο στόχος της ημερίδας είναι να εξηγηθούν στο ευρύ κοινό οι απαιτούμενες δράσεις για την οριστική και μακροχρόνια αντιμετώπιση του προβλήματος της διάβρωσης των ακτών.

Με εκτίμηση

 

 

 

Σύλλογος καταστηματαρχών-επιχειρηματιών

Δήμου Πλατανιά Ο Ιάρδανος, πρώην κοινοτικό κατάστημα Πλατανιά,
Γ. Μαραμπουτάκη 99, Πλατανιάς 73014
Τηλ./τη
Ηλεκτρον. ταχ. [email protected]λεομ. 2821084420