Ν. Ράλλη: Ένας Κρητικός της έκλεψε την καρδιά!

Μπορεί η ολοκλήρωση της εκπομπής “Made in star” που παρουσίαζε μέχρι πρότινος η Νικολέττα Ράλλη, να έγινε πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν – μιας και στη θέση της θα “μετακομίσει” η Ελεονώρα Μελέτη – η γνωστή παρουσιάστρια όμως, το αντιμετώπισε σχετικά… ήρεμα.

Ο λόγος, όπως διαβάσαμε στην “Real life” είναι ο γοητευτικός Κρητικός και φύλακας άγγελός της, που της έχει κλέψει την καρδιά και ακούει στο όνομα Μανώλης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι συνεργάτες της εκπομπής “Made in star” έβλεπαν την αλλαγή στη διάθεση της Νικολέττας και αναρωτιόνταν για το λόγο που έχει αλλάξει η ψυχολογία της.

Σύμφωνα λοιπόν, με το δημοσίευμα, η σχέση της με τον 35χρονο γυναικολόγο μετρά ήδη ένα μήνα, αλλά οι δυο τους συμπεριφέρονται σαν να γνωρίζονται χρόνια!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τα Χριστούγεννα μέσω κοινής παρέας κι ο Μανώλης ήταν εκείνος που έκανε πρώτος κινήσεις…

Αν και είναι ευκατάστατος, αποφεύγει να προκαλεί κι όσες φορές έχουν βγει είτε με παρέα είτε μόνοι τους, δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της!

Όπως αναφέρει το κοντινό τους περιβάλλον, σύντομα θα κάνουν και την πρώτη τους επίσημη έξοδο, προκειμένου να αποφύγουν το κυνηγητό των φωτογράφων.

omg.yahoo.com