Η στημένη συνέντευξη Βενιζέλου στα κρητικά ΜΜΕ

Πέντε ερωτήσεις ο καθενας με 20 λεπτά απάντηση για την κάθε μια, επέτρεψε ο Βενιζέλος στα ΜΜΕ της Κρήτης. Διότι,  μην το ξεχνάμε, χούντα είναι ό,τι θέλει κάνει και δε ρωτά. Στη  συνέντευξη που έστησε εξ Αθηνών (ούτε που τόλμησε να κατέβει Κρήτη) ο Βενιζέλος μαζί με τους καναλάρχες και τους μεγαλοεκδότες της Κρήτης, φάνηκε το μεγαλείο της διαφθοράς.


Φαρδύς πλατύς ο αρχιερέας της διαπλοκής των μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών της χώρας, στα Χανιώτικα Νέα, με το χαμόγελο να πιάνει όλη τη σελίδα. Μεγάλη τιμή για τον άνθρωπο που πούλησε την Ελλάδα στους τοκογλύφους!

Στα Χανιά το ξέρουμε το παραμύθι χρόνια τώρα.
Υπό την υψηλή εποπτεία του Δαμιανάκη δουλεύουν οι δημοσιογραφοι της Νέας Τηλεόρασης και του ΚΥΔΩΝ TV όπως και των Χανιώτικων Νέων. Γιατί όχι άλλωστε, έχει καταξοδευτεί ο άνθρωπος. Ακόμα και η συντρόφισα Λίτσα τον έχει καταγγείλει για τα λεφτά που μοιράζει.
Ελα όμως που δεν είμαστε όλοι επι πληρωμή οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ…. Λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη, ο ΚΡΗΤΗ TV που άλλωστε είναι το μεγαλύτερο σε ακροαματικότητα κανάλι της Κρήτης, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Τις τελευταίες ώρες το κεντρικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους προαναγγέλλει με sms και e-mail ότι απόψε στις 21:00 θα μεταδοθεί απευθείας συνέντευξη του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Βενιζέλου στα τηλεοπτικά δίκτυα της Κρήτης.

Η συνέχεια στον ΠΟΛΙΤΗ των ΧΑΝΙΩΝ