Στον Ενικό Καμμένος-Μπακογιάννη-Καρατζαφέρης

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, την κατάσταση της οικονομίας και το Μνημόνιο μίλησαν οι πρόεδροι των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του ΛΑΟΣ στον Ενικό και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, καθώς και με όσα κόμματα έχουν υπογράψει το Μνημόνιο. Χαρακτήρισε «προδότες» τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και επανάλαβε ότι «ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ.

«Από τη στιγμή που η ΝΔ δεν είναι η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα στην Ε.Ε. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που πίστευε στην εθνική κυριαρχία. Ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου ούτε ο Κωσταντίνος Καραμανλής θα παρέδιδαν την εθνική κυριαρχία της χώρας. Βεβαίως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος υπηρετούντες το Μνημόνιο λειτουργούν προδοτικά προς την πατρίδα» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος απέδωσε τα σενάρια «σε ηδονοβλεψίες της εξουσίας» και ανέφερε ότι υπάρχουν δύο σοβαρές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ: τα εθνικά θέματα και ειδικότερα το θέμα της Θράκης και της ΑΟΖ και το θέμα των μεταναστών.

η συνέχεια εδω