Απαράδεκτες εκόνες στη Χρυσή Ακτή, του Δήμου Χανίων

Ο πολλα υποσχόμενος νέος Δήμαρχος Χανίων έβαλε ψηλά τον πήχη με τις υποσχέσεις του και περιμέναμε όντως πολλα.

Ελάχιστα έγιναν και η ρουτίνα τρώει το όνειρο δυστυχώς για ακόμα μιά φορά.

Τα μεγάλα θέματα όλοι τα γνωρίζουμε… απο τα σκιάδια στο λιμάνι που κόντεψε να γίνει 3ος παγκόσμιος πόλεμος επι Βιρβιδάκη, μέχρι το παλιό νοσοκομείο  και σε άλλες “λεπτομέρειες”, που με τα βάσανα των πολιτών απο τα μνημόνια και τις τρόϊκες έχουν μπει πια σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Το πολύπαθο “ακίνητο” του πρώην ΕΟΤ και νυν ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ στους Αγίους Αποστόλους έως και τη Χρυσή Ακτη, πέρασε πια στο Δήμο Χανίων και ανακοινώθηκε με τυμπανουκρουσίες ! Στους μήνες που έχουν μεσολαβήσει δεν έχει γίνει ούτε ένα μεροκάματο έτσι για την τιμή των όπλων. Κάποια στιγμή ίσως πάλι με ταρατατζούμ ακούσουμε για κανένα FAST-TRACK ,πράγμα που και αυτο είναι το ίδο αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκο, για να χρησιμοποιήσουμε τη “διάλεκτο” που συνήθως χρησιμοποούν οι ταγοί μας προεκλογικά.

Στη φωτογραφία απλά αποτυπώνουμε μία λεπτομέρεια : 3 κάδοι σκουπιδιών παρατεταγμένοι εν σειρά ακριβως φάτσα στην άκρη του πεζοδρομίου όπου ο πεζός ή ο οδηγός που κατευθύνεται στο αυτοκίνητο του, στο πάρκιγκ της Χρυσης Ακτής θα διασχίσει μετα το μπάνιο του. Τράτζικ!!!
Και όταν λέμε πεζούς εννούμε τους κατα 50-60 %  ξένους τουρίστες, τα παιδιά, τα μωρά, τους ηλικιωμένους και όλους μας…

Γ.Β.